Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 x Dit waren de modetrends van 2017

Het is bijna 2018, dus er staat een vers modeseizoen voor de deur bomvol nieuwe looks. Wat afgelopen jaar ook alweer de trends waren die voorbij kwamen 'lopen' op de catwalk  bundelen we in een lijstje. 1. In spaceDe metal look was het helemaal afgelopen jaar. Metallic jassen, tassen, schoenen en...

5 x Dit waren de modetrends van 2017

Het is bijna 2018, dus er staat een vers modeseizoen voor de deur bomvol nieuwe looks. Wat afgelopen jaar ook alweer de trends waren die voorbij kwamen 'lopen' op de catwalk  bundelen we in een lijstje.

1. In space

De metal look was het helemaal afgelopen jaar. Metallic jassen, tassen, schoenen en accessoires kwamen allemaal voorbij op de catwalk. 

2. Checkmate

Ruitjes, ruitjes en nog eens ruitjes. Afgelopen jaar werden we verblijd met verschillende patronen die makkelijk te combineren waren. Nee, een ruit is bepaald niet oubollig. 

3. Flower power

Afgelopen seizoen zette de hele modewereld bloemen in de spotlights. We zagen verschillende bloemenmeisjes op de catwalk voorbij komen bij onder meer Rodarte, Gucci en Dries van Noten.

4. Doorkijkje

De echt durfal waagde zich aan de transparante trend. Jassen, tassen, accessoires: alles was doorzichtig. Een soort plastic fantastic. Dat zagen we vooral bij Chanel.