Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 x De zonnebrillen die je veel gaat zien deze zomer

Wie naar buiten kijkt ziet grauwe grijze wolken, toch is het vandaag echt de eerste dag van de zomer. Even door die zure (lees: bewolkte dag) heen bijten, want volgende week wordt het zomers warm. Dat betekent zon, zee, strand, rosé én een mooie zonnebril op de neus.  Ga jij voor classy, retro of...

5 x De zonnebrillen die je veel gaat zien deze zomer

Wie naar buiten kijkt ziet grauwe grijze wolken, toch is het vandaag echt de eerste dag van de zomer. Even door die zure (lees: bewolkte dag) heen bijten, want volgende week wordt het zomers warm. Dat betekent zon, zee, strand, rosé én een mooie zonnebril op de neus. 

Ga jij voor classy, retro of wil je lekker opvallen? Deze vijf ga je veel zien deze zomer. 

1. Net als in de Matrix

Kleiner dan klein is op dit moment dé trend. Net als de Balenciage Triple S (de ugly sneaker) wordt dit de ugly zonnebril genoemd. Er zijn verschillende varianten, maar je ziet vooral de zogenoemde cat eye heel veel. Ook de vierkante doet het erg goed.

The Last Lolita cat-eye sunglasses van Le Specs: € 81,-

2. Blik in de toekomst

Futuristische brillen zijn het helemaal deze zomer. Ook wel de snelle bril genoemd. Ze komen in vele soorten en maten. Wie durft?

Dior Addict1 mirrored D-frame sunglasses: € 485,-

3. Kleur, kleur, kleur en nog eens kleur

Deze zomer mag je heel veel kleur op je neus dragen. Wat dacht je van knalroze of andere fijne felle vrolijkerds. Alles kan en alles mag. Lekker al die vrolijkheid in het gezicht. 

Gucci GG0257S sunglasses: € 220,-

4. Back to the nineties

Ook anno 2018 kunnen brillen uit de jaren negentig nog steeds. Haal die gouwe ouwe (Ray-Ban bijvoorbeeld) maar weer uit de kast.

Ray-Ban Aviator Flash Lenses: € 162,-

5. Lekker opvallen

Brillen die een statement maken zijn ook helemaal je van het. Wat dacht je van eentje met grote bloemen of een andere opvallende print?

Fendi Can Eye Two-Tone Studded Square Sunglasses: € 450,-

Bron: Vogue UK/Elle Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in