Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

4 x De looks van Brigitte Macron (65) waar iedereen het over had

Leather pants, korte rokjes en strakke jurken voor jonge blommen? Welnee, de jeugdige Franse first lady bewijst het tegenovergestelde. Ze verrast ons keer op keer.  Niet zo gek ook dat haar looks vaak het gesprek is van de dag. Zo ook de onderstaande 4. 1. De leren broek De vrouw van Emmanuel Mac...

4 x De looks van Brigitte Macron (65) waar iedereen het over had

Leather pants, korte rokjes en strakke jurken voor jonge blommen? Welnee, de jeugdige Franse first lady bewijst het tegenovergestelde. Ze verrast ons keer op keer. 

Niet zo gek ook dat haar looks vaak het gesprek is van de dag. Zo ook de onderstaande 4.

1. De leren broek

De vrouw van Emmanuel Macron koos tijdens een bezoek aan de dierentuin van Beauval (Loir-et-Cher) voor een bordeaux rode blazer van haar favoriete merk Louis Vuitton en een zwarte leren broek. En ja, dat item stal de show. De Britse Vogue noemt haar look zelfs de beste tot nu toe.

2. Kort, korter, kortst

Ze heeft een voorliefde voor gewaagde korte rokjes en strakke broeken. Iets wat door de modepers, maar ook door verschillende designers zeer gewaardeerd wordt. 

3. Strakke jurken

Brigitte Macron kan eigenlijk ook alles hebben. De Franse first lady kiest vaak voor een jurk waar haar slanke figuur goed in uitkomt. Geef haar eens ongelijk.

4. Op chique

Toen Brigitte en haar man Emmanuel een bezoek aan de VS brachten, trok ze iets uit de kast waar we haar niet vaak in zien, namelijk een lange japon. Maar ook dit staat haar wederom prachtig. Chapeau!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in