Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

4 x accessoires om de vrieskou te overleven volgende week

De Siberische beer komt langzaam uit zijn slaap: het wordt berekoud volgende week. De temperatuur komt net niet onder nul. Maar door de ijskoude wind voelt dat wel zo. Daarom een lijst met warme accessoires. Muts Een muts is een must. Wat dacht je van een exemplaar van wol. En dan een lekker opva...

4 x accessoires om de vrieskou te overleven volgende week

De Siberische beer komt langzaam uit zijn slaap: het wordt berekoud volgende week. De temperatuur komt net niet onder nul. Maar door de ijskoude wind voelt dat wel zo.

Daarom een lijst met warme accessoires.

Muts

Een muts is een must. Wat dacht je van een exemplaar van wol. En dan een lekker opvallende. Want knallen met kleur kan dit najaar. 

Oversized beanie pale pink  van Acne Studios € 120

Beanie Scotch & Soda € 39,96

Warme handen

De designers benoemen deze winter de handschoen tot onmisbaar onderdeel van de outfit. Koud of niet, een paar handwarmers is altijd goed.

Zwarte leren handschoenen Gucci € 390

Leren handschoenen in bruin van Agnelle € 150

Inpakken die nek

Een sjaal waar je zo'n beetje in kunt leven deze winter. Wie houdt er niet van. Ze zijn er in verschillende soorten, maten (van XXS tot XXL) en kleuren.

Padded sjaal van Moncler € 175

Polly Pop Scarf in Fox Fur van Charlotte Simone € 215

Oorwarmers

Oorwarmers zijn niet alleen voor kinderen, ook volwassenen kunnen er de blits mee maken. Wat dacht je van een paar roze knallers?

Faux fur oorwarmers van Salomon € 90 

Ugg oorwarmers beige € 89,95

Bron: Nouveau Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in