Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

3 x Brigitte Macron (65) in Louis Vuitton

De (va va voom) stijl van Brigitte Macron is nou niet bepaald doorsnee te noemen, dat maakt haar juist zo uniek. Ze wordt exclusief gekleed door Nicolas Ghesquière (Louis Vuitton) en ziet er daarom altijd prachtig uit. De mooiste Vuittons zetten we daarom even op een rijtje. 1. Lipstick rood Tijd...

3 x Brigitte Macron (65) in Louis Vuitton

De (va va voom) stijl van Brigitte Macron is nou niet bepaald doorsnee te noemen, dat maakt haar juist zo uniek. Ze wordt exclusief gekleed door Nicolas Ghesquière (Louis Vuitton) en ziet er daarom altijd prachtig uit.

De mooiste Vuittons zetten we daarom even op een rijtje.

1. Lipstick rood

Tijdens een bezoek aan Oostenrijk wandelde Brigitte, elegant als altijd, door het prachtige Salzburg met man Emmanuel Macron en de Oostenrijkse bondskanselier Christian Kern en zijn vrouw Eveline Steinberger-Kern. Alle ogen waren op haar rode jurkje van Louis Vuitton gericht. Het exemplaar heeft ze overigens ook in het wit.

2. Zip it up dress

Brigitte Macron is verslingerd aan het Franse merk. Niet zo gek dus dat ze straalde ze in een zip dress en een blauwe above-the-knee jurk tijdens een staatsbezoek aan Bulgarije.