Edouard Vermeulen van modehuis Natan en couturier van o.a. Máxima, deelt zijn drie ultieme stylingtips.

1. Ton sur ton voor een chique look

More content below the advertising

Als je hele outfit ton sur ton is, heb je direct een mooie, chique look te pakken. Kies niet te snel voor zwart; een neutrale kleur zoals beige kan zó mooi staan. Vind je dat te saai, maak dan een statement met één kleuraccent.

2. Kleine tas

Hoe kleiner de tas, des te chiquer de outfit. Een gewone jurk wordt meteen chic met een bijpassende clutch.

3. Kies voor één eyecatcher

Wil je juwelen dragen, kies dan bijvoorbeeld voor één grote ketting op een simpele top of jurk. De outfit krijgt meteen een luxe uitstraling en hierdoor kun je de kleding vaker aan.

Bron: www.natan.be Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Van ultrakort tot mini: de rok is aankomende zomer kort. Iemand die dat heel goed kan hebben: Brigitte Macron. Die benen (volgens Karl Lagerfeld de mooiste van Parijs) hebben we maar wat vaak voorbij zien komen.

Iets wat door de modepers, maar ook door verschillende designers zeer gewaardeerd wordt. 

More content below the advertising

Maling aan de mening

We hebben een mooi lijstje samengesteld. Keer op keer bewijst ze dat je echt geen jonkie hoeft te zijn om een minirok wil dragen. Het zorgde in het begin voor nogal wat opschudding in Frankrijk, maar daar heeft Brigitte maling aan.

Wonder woman

"Ze is een wonder woman, ze durft alles, met haar hakken van twaalf centimeter en minirokken’’, zei een communicatiespecialiste in het Franse weekblad L’Express.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Zijn het klompen, muiltjes of kekke instappers? Nee, het zijn clogs. Houten stappers die in de jaren zeventig o zo populair waren. Inmiddels weten we, alle trends komen weer terug.

We nemen dus weer in duik in de modegeschiedenis.

More content below the advertising

Hippe houtjes

Toen waren deze houten 'monsters' geliefd bij het modevolk. En nu dus ook weer. Uiteraard zijn ze wel in een modern jasje gestoken. Dus ze kunnen er best mee door. Wij omarmen ze ook weer.

Op de catwalk

De clogs, geïnspireerd op de houten klomp, kwam uiteraard ook voorbij op de catwalk. Zo blies de Britse designer Molly Goddard nieuw leven in de schoen door ze te bekleden met haren, deed Gucci er een bontje in en gooide Dior er studs tegenaan.

Bron: InStyle/Refinery29 Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in