De Franse first lady bewijst dat dit item niet alleen jonge meiden staat

De 64-jarige Franse first lady Brigitte Macron maakt een statement door op officiële gelegenheden haar blote benen te laten zien. Waarom ook niet? De minirok staat haar prachtig!

Dus move over jonge blommen, ook zestigers kunnen een kort rokje dragen. Brigitte Macron ziet er prachtig en heeft een ge-wel-dig slank lijf. 

Jeugdige look
En wat je in huis hebt, moet je laten zien. De look - kort rokje, mooi hakje en top - maakt haar ook nog eens tien jaar jonger. Brigitte Macron toont met verve dat vrouwen van zestig dit zeker kunnen dragen. Het moge duidelijk zijn: de Franse first lady trekt aan waar zij zich prettig in voelt. Die Emmanuel Macron heeft geluk met zo'n vrouw! 

“My earliest memory isn't of a boat, but of the sound of a boat.” Was gezegd: Karl Lagerfeld. Hij legde voor Chanel’s 2018/2019 Cruise collection, de Spaanse actrice Penelope Cruz vast op de gevoelige plaat en dat is enorm goed gelukt.

Baretten, blote schouders en een blik naar de horizon spreken allemaal tot de verbeelding: zeilen op de Middellandse Zee.

Voor de Cruise-collectie 2018/19 staat Penélope Cruz centraal als het gezicht en de inspiratie van de campagne.

Of het nu gaat om gebreide kleding of een tweedjas, Cruz kijkt de kijker rechtstreeks aan en houdt onze aandacht.

Op andere momenten lijkt ze bijna te mijmeren over vervlogen reizen, of een beeld van haar volgende bestemming.

Cruz en Lagerfeld lijken een match made in heaven. Wát een mooie foto’s!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

DiorAmour is de nieuwste collectie van Dior en een ode aan de ontwerper die zelf ook altijd een talisman bij zich droeg. Frisse kleuren en een speelse knipoog geven deze sieraden en accessoires écht dat beetje extra. 

De nieuwe sieradencollectie DiorAmour is een ode aan Christian Dior die altijd erg bijgelovig is geweest. In zijn binnenzak droeg hij altijd kleine geluksbrengers (een klavertje vier, een stuk hout, een gouden munt, een ster en twee harten).

Als subtiele knipoog naar deze talismans, is de DiorAmour collectie getekend met deze harten.

Behalve dat kleine beetje geluk, zijn het ook echt prachtige bedeltjes. Heel win-win!

Beeld: Morgan O’Donnovan