Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Va va voom: de jeugdige stijl van Brigitte Macron

De (mode)wereld raakt maar niet uitgepraat over de stijl van de Franse first lady Brigitte Macron. Logisch, want ze ziet er jeugdig uit voor iemand van 64 jaar. Hoe dat komt? Ze maakt gebruik van slimme trucs. Allereerst draagt ze het liefste haar favoriete merk Louis Vuitton. Daarnaast omarmt ze...

Va va voom: de jeugdige stijl van Brigitte Macron

De (mode)wereld raakt maar niet uitgepraat over de stijl van de Franse first lady Brigitte Macron. Logisch, want ze ziet er jeugdig uit voor iemand van 64 jaar. Hoe dat komt? Ze maakt gebruik van slimme trucs.

Allereerst draagt ze het liefste haar favoriete merk Louis Vuitton. Daarnaast omarmt ze jeugdige trends en kiest ze voor kleding die haar slanke lichaam accentueren.

Zo, die durft!
Maar de schoenen die Macron kiest, daar zit ook een verhaal achter. Zo kiest ze altijd voor zogenaamde pointed toe pumps, maar dan met een hakje dat niet hoger is dan zo'n zes centimeter. Ze wil als vrouw niet te lang zijn namelijk, maar met zo'n klein hakje is ze toch sexy en vestigt ze de aandacht op haar slanke benen. Daarnaast houdt ze ook de mode goed in de gaten en kiest ze soms een materiaal dat lekker opvalt: denk aan pvc, metallic of slangenprint. Ze durft dus!

Foto's
Genoeg redenen waarom de stijl van Brigitte Macron zo geliefd is dus. Extra bewijs nodig? Bekijk een mooie fotoserie hieronder.