Met topstukken van o.a. Cartier, Jaeger-LeCoultre, Chopard en Baume & Mercier

Troostwijk

Troostwijk Veilingen veilt absolute pronkstukken van topmerken als Cartier, Jaeger-LeCoultre, Chopard, Baume & Mercier, Breitling, Pianegonda en Mont Blanc. Veilingmeester Michiel Hilgeman: “De startbedragen liggen ruim 50% onder de winkelwaarde. Kopers kunnen echt hun slag slaan.” Tot en met 23 augustus kunt u een afspraak maken om de juwelen 26 augustus aanstaande te bekijken. De veiling sluit op 29 augustus.

Professionaliteit

BertJan Ibink kan zichzelf een vakman noemen doordat hij ruim 35 jaar zijn eigen juwelierszaak heeft gerund. Na gedegen onderzoek besloot BertJan met Troostwijk Veilingen in zee te gaan voor het veilen van zijn unieke restvoorraad juwelen en horloges. Troostwijk heeft een internationaal netwerk, maar houdt dagelijks alle gegevens up to date. En heb je eens aan een veiling deelgenomen, dan ontvang je altijd bericht bij nieuwe, voor jou interessante, veilingen.

Rolls Royces onder de horloges

Ook horlogeliefhebbers worden op hun wenken bediend met topstukken als de ‘Vacheron Constantin Genève platina pt-950’ en twee ‘Le Ballon Blue diamant roségold’ horloges. Daarnaast worden tevens heel veel sieraden waaronder (trouw)ringen, armbanden, colliers en oorknopjes geveild. U kunt ook op losse diamanten bieden.

Over Troostwijk

Troostwijk vindt dat alles waarde heeft.

Veiling2

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis. Troostwijk claimt het realiseren van de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Het bedrijf heeft vestigingen in 16 landen en kopers in 127 landen.  De sieraden kunt u op afspraak bezichtigen op vrijdag 26 augustus. Hiervoor dient u zich aan te melden, uiterlijk dinsdag 23 augustus per e-mail (info@troostwijkauctions.com). In deze mail dient u uw kopernummer te vermelden, aan te geven welk(e) siera(a)d(en) u wilt bezichtigen en een kopie van uw paspoort of identiteitsbewijs bij te voegen. Na het sluiten van de veiling worden verkochte juwelen kosteloos naar Belgische, Franse, Duitse en Nederlandse kopers opgestuurd.

Meer details over de veiling vindt u op: https://www.troostwijkauctions.com/nl/jewelers-auction-/01-22706/

“My earliest memory isn't of a boat, but of the sound of a boat.” Was gezegd: Karl Lagerfeld. Hij legde voor Chanel’s 2018/2019 Cruise collection, de Spaanse actrice Penelope Cruz vast op de gevoelige plaat en dat is enorm goed gelukt.

Baretten, blote schouders en een blik naar de horizon spreken allemaal tot de verbeelding: zeilen op de Middellandse Zee.

Voor de Cruise-collectie 2018/19 staat Penélope Cruz centraal als het gezicht en de inspiratie van de campagne.

Of het nu gaat om gebreide kleding of een tweedjas, Cruz kijkt de kijker rechtstreeks aan en houdt onze aandacht.

Op andere momenten lijkt ze bijna te mijmeren over vervlogen reizen, of een beeld van haar volgende bestemming.

Cruz en Lagerfeld lijken een match made in heaven. Wát een mooie foto’s!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

DiorAmour is de nieuwste collectie van Dior en een ode aan de ontwerper die zelf ook altijd een talisman bij zich droeg. Frisse kleuren en een speelse knipoog geven deze sieraden en accessoires écht dat beetje extra. 

De nieuwe sieradencollectie DiorAmour is een ode aan Christian Dior die altijd erg bijgelovig is geweest. In zijn binnenzak droeg hij altijd kleine geluksbrengers (een klavertje vier, een stuk hout, een gouden munt, een ster en twee harten).

Als subtiele knipoog naar deze talismans, is de DiorAmour collectie getekend met deze harten.

Behalve dat kleine beetje geluk, zijn het ook echt prachtige bedeltjes. Heel win-win!

Beeld: Morgan O’Donnovan