Deze herfst is een veel gezien modeitem de overkneelaars. Dé laars die zowel casual als chique gedragen kan worden en daardoor voor veel gelegenheden geschikt is. Ze zijn nieuw, hip en ook een beetje provocerend. De overkneelaars had vroeger de associatie met Pretty Woman. Maar met een tweak hier en daar kunt u erbij lopen als een stijlvolle en modieuze vrouw.

Overkneelaars
Overkneelaars

VLNR: Steve Madden, Christian Louboutin, Van den Assem, Floris van Bommel

Een laars met geen of lage hakken hakken, dat kan niet mis gaan! Bent u nieuw met deze trend, dan is dit een makkelijke instapper. Doordat de hak verdwenen is, wordt het super sexy omgetoverd tot een nonchalant chique look.

Overkneelaars

VLNR: L'enfant TerribleAlexander Wang, Jimmy Choo

Combineer de laars eens met bijvoorbeeld een lange trui. De overkneelaars gaat allemaal over balans. Geen korte rokjes, maar een jurk die kort/lang genoeg is om te pronken met de laars zonder teveel blote benen te laten zien. Dit is een eenvoudige, ingetogen stijl waarmee de laars alle aandacht krijgt. Combineer ook los met strak! Zoals een lekkere Scandinavische wintertrui met een donkere spijkerbroek en lichte laarzen.

Zelfs de First Lady Michelle Obama draagt het. Durft u deze trend aan?

Overkneelaars

VLNR: Michelle Obama, Nordstorm, Robert Clergerie

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Het luxe modemerk brengt voor de lancering van hun 9e damesgeur Attrepe-Rêves twee toppers uit Hollywood samen. Regisseur Sam Mendes kennen we van James Bond: Spectre en American Beauty.

Hij slaat de handen ineen met Actrice Emma Stone die we in de serene campagne-film, de eerste voor Louis Vuitton, verschillende landschappen zien doorkruisen.

Wij vinden het een plaatje, kijk maar mee: 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in