Uw favoriete ‘comfyschoenen’ worden nu écht als cool beschouwd.

More content below the advertising

Als het gaat om de laatste trends, hebben verpleegkundigen, leraren en tuinierders een grote voorsprong: Crocs maakte namelijk hun debuut op London Fashion Week.

Van Catwalk

Crocs

Voor de SS17 (spring summer 2017) collectie besloot Schotse ontwerper Christopher Kane om zijn avent-garde funky vrouwenkleding te combineren met Crocs. De charmes van deze plastic schoen worden opgekrikt door er kleurrijke buttons of kristallen aan te koppelen. Om deze bijzondere keuze nog even duidelijker te maken… Een typisch paar unisex Crocs klompen kosten slechts $35,-.Een paar zwarte Christopher Kane Crocs bewerkt met de kristallen beginnen vanaf $545,-


Crocs

Naar Celebrities

Natuurlijk, op de catwalk lijkt het alsof alles kan. Maar, er zijn ook al tal celebrities gespot met Crocs aan hun voeten, in het openbaar, zonder schaamte. Zoals actrice Helen Mirren. Zij schoot haar Crocs aan in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Zij laat haar afkomst zien met het ontwerp van Union Jack. Maar ook de hertogin van Cambridge Kate Middleton hield van de comfortabele voetjes in de buitenlucht. Zij droeg een paar heldere rode Crocs tijdens een training voor een roeiwedstrijd.

Maar alsnog...

Helaas. Ook al worden de Crocs als cool verklaard, zegen podologen nog steeds dat de schoenen niet geschikt zijn om de hele dag te dragen.

Na Parijs en New York was deze week Londen aan de beurt voor de London Fashion Week. Wat opviel? Kleurrijke mode op de catwalk en een finale bij Michael Kors waar we maar niet uitgepraat over raken!

1. Hoogtepunt op hoogtepunt bij Marc Jacobs

We wilde een paar topstukken uit de Marc Jacobs show laten zien, maar ze bléven maar komen. Bekijk de video met prachtige creaties om niets te missen.

More content below the advertising

2. Jamie Wei Huang op toplocatie

Het 'London based' modemerk wint wat ons betreft de prijs voor de beste locatie. Het traditionele Garden Museum contrasteert geweldig met de bonte kleuren en creaties uit de Fall/wintercollectie.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Syed Mahmood (@syedmahmood) op

3. Barry Manilow sluit show Michael Kors af.

Ja, je ziet hier inderdaad topmodel Bella Hadid een dansje maken op Copacabana met Barry Manilow. Wie dit mogelijk maakte? Michael Kors, het was de finale der finales! Gelukkig waren er genoeg fashionista's om dit op de gevoelige plaat vast te leggen!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A mesmerising finale for Michael Kors with Barry Manilow singing Copacabana & dancing with Bella Haddid.

Een bericht gedeeld door Suzy Menkes (@suzymenkesvogue) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Vanaf 7 maart zijn de creaties van de couturier van Máxima ook voor jou verkrijgbaar. Niet seizoensgebonden, maar tijdloos, voor vrouwen die veel reizen en zich willen hullen in stijlvolle basics.

TAMINIAU, zoals deze eerste lijn heet, bestaat uit 40 stuks die maandelijks worden aangevuld met nieuwe creaties die online verkrijgbaar zijn.

More content below the advertising

Ontwerper Jan Taminiau: 'Als ik over TAMINIAU spreek, spreek ik over de "Wardrobe" die ik vrouwen wil aanbieden met essentiële stukken voor haar  garderobe. Jarenlang heb ik couture looks ontworpen voor speciale gelegenheden, maar ik wil er nu ook bij zijn op de dagelijkse momenten van de vrouw.

De couturier nam zijn Haute Couture-creaties als bron van inspiratie en stak ze in een modern en draagbaar jasje.

Signature pieces uit de collectie zijn jasjes met brede revers, gilets en wikkeljurken. Daar willen wij er maar wat graag een paar van in de kast hangen!

De collectie is vanaf maart 2019 te koop op jantaminiau.com en in een tijdelijke TAMINIAU-flagshipstore van maart tot en met april op de Hobbemastraat 3 in Amsterdam. Prijzen variëren van 300 tot 1800 euro.

Gaat dat zien!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in