A Stylist Story
stylist story

Stylist Tommy Driessen presenteert “a Stylist Story”, een korte moodfilm waarbij glamour, couture, styling, muziek, en beeld volledig samenvloeien.

Stylist Tommy Driessen wil graag in deze moodfilm zijn visie op Hollywood Glamour in Nederland “toebrengen” op 11 celebrities. Hiermee wil hij een trademark naar buiten brengen om de Nederlandse entertainment industrie te laten zien dat Nederland nog veel kan toespelen als het gaat om glamour.

Cynthia Abma heeft voor Tommy Driessen die haar vaste stylist (en die van vele anderen) dus deze ‘Moodfilm’ geproduceerd waarin hij zijn visie op het stylisten vak laat zien.

'Nederland mag wel wat meer glamour hebben’ zegt Tommy altijd.

In de film zien we musicalsterren, acteurs, actrices en presentatoren met wie Tommy als stylist vaak al jarenlang samenwerkt. Zoals Simone Kleinsma, Freek Bartels, Tygo Gernandt, Fockeline Ouwerkerk, John Williams,Teun Luijkx, Sanne Langelaar, Celinde Schoenmaker, Carolina Dijkhuizen, Tim Douwsma en Igone de Jongh. Ze zijn uiteraard door Tommy gekleed in Nederlandse Haute Couture van Edwin Oudshoorn, Dennis Diem, Addy van den Krommenacker en Mart Visser. Het Intercontinental Amstel Hotel Amsterdam diende als decor.

Naast de moodfilm zijn er ook losse portretten en een groepsfoto gemaakt door topfotografen Dario en Misja.

Gisteravond werd de film en de foto-tentoonstelling feestelijk gepresenteerd in het Amstel Hotel in aanwezigheid van cast, crew, pers en vele genodigden.

Cynthia Abma (bekend van o.a. de televisieseries Hollands Hoop, GTST, Flikken Rotterdam, Sluipschutters en de speelfilms De Marathon, Tussen 10 en 12, Bon Bini Holland en Eddy & Coby,) is naast haar acteer- en presentatie werkzaamheden ook al een paar jaar producer van haar eigen productiemaatschappij Shut Up & Shoot Films.
Film: Shut Up & Shoot Films

“My earliest memory isn't of a boat, but of the sound of a boat.” Was gezegd: Karl Lagerfeld. Hij legde voor Chanel’s 2018/2019 Cruise collection, de Spaanse actrice Penelope Cruz vast op de gevoelige plaat en dat is enorm goed gelukt.

Baretten, blote schouders en een blik naar de horizon spreken allemaal tot de verbeelding: zeilen op de Middellandse Zee.

Voor de Cruise-collectie 2018/19 staat Penélope Cruz centraal als het gezicht en de inspiratie van de campagne.

Of het nu gaat om gebreide kleding of een tweedjas, Cruz kijkt de kijker rechtstreeks aan en houdt onze aandacht.

Op andere momenten lijkt ze bijna te mijmeren over vervlogen reizen, of een beeld van haar volgende bestemming.

Cruz en Lagerfeld lijken een match made in heaven. Wát een mooie foto’s!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

DiorAmour is de nieuwste collectie van Dior en een ode aan de ontwerper die zelf ook altijd een talisman bij zich droeg. Frisse kleuren en een speelse knipoog geven deze sieraden en accessoires écht dat beetje extra. 

De nieuwe sieradencollectie DiorAmour is een ode aan Christian Dior die altijd erg bijgelovig is geweest. In zijn binnenzak droeg hij altijd kleine geluksbrengers (een klavertje vier, een stuk hout, een gouden munt, een ster en twee harten).

Als subtiele knipoog naar deze talismans, is de DiorAmour collectie getekend met deze harten.

Behalve dat kleine beetje geluk, zijn het ook echt prachtige bedeltjes. Heel win-win!

Beeld: Morgan O’Donnovan