210 Combinatiemogelijkheden (30 stijlen met 7 verschillende pootjes, alles is mogelijk met de nieuwe zonnebrillen “Swatch The Eyes”. Verwisselbare frontjes (compleet met glazen) en pootjes, in opvallende designs en kleuren. Drie vormen, 210 verschillende stijlcombinaties

Eyes Set; 2016 Summer; 1603 The Eyes
Eyes Set; 2016 Summer; 1603 The Eyes

Routine is zo gedateerd! Swatch richt zich vanzelfsprekend op een moderne levensstijl, waarbij de ene scène naadloos en snel in de andere moet overgaan. Ontbijten in een cafeetje in Parijs met The Eyes of Kaspar? Shoppen in Milaan met The Eyes of Gina? Fluitje van een cent. Een dag heeft soms niet genoeg uren, maar Swatch garandeert genoeg looks voor elke dag, zonder enige twijfel.

Swatch The Eyes biedt enorm veel mogelijkheden voor personalisatie. Met de verschillende combinaties kun je de stijl telkens opnieuw persoonlijk aanpassen. De Swatch Stores in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht lopen het risico om overstroomd te worden door dubbele persoonlijkheden, aangezien klanten ertoe verleid worden om binnen een paar seconden een nieuwe look aan te meten.

In totaal 3 klassieke ronde, gedurfde vierkante of gevleugelde basisvormen bieden plaats aan 30 frontjes met een patroon, twee kleuren of één kleur.

Gebruikers die hun eerste zonnebril hebben gekocht, kunnen beginnen aan hun succesvolle flirtverhaal door verschillende frontjes toe te voegen die passen bij hun “eerste liefde”. De complete zonnebrillen en afzonderlijke frontjes zijn verpakt in hun eigen gekleurde doosjes zodat je ze na zonsondergang veilig kunt opbergen. De voltooide creatie, die is ontworpen, gemaakt en geproduceerd in Europa, is zeer comfortabel in gebruik, robuust en tevens uiterst veilig vanwege de uitstekende UV-bescherming. De zonnebrillen zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal en zijn bestand tegen transpiratie, chemische producten en breuken.

Vanaf eind april zijn de Swatch Eyes in de officiele online store te koop en tot die tijd exclusief in de Swatch Stores in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Complete bril € 75 - € 110 / Losse frontjes € 40 - € 55

 

Meredith Koop heeft al jaren een baan waar iedere stylist van droomt: ze kiest de outfits uit van de inmiddels voormalig first lady van de Verenigde Staten Michelle Obama. Stiekem onthult ze ook wat geheimen: "Ik koos al haar outfits uit, toen ze nog first lady was zelfs ook haar pyjama's", zo vertelde ze aan Vogue.

In 2011 werd bekend dat Meredith (ze was toen 29 jaar) deze baan had bemachtigd. Ze praatte er nooit over met de pers. Pas vijf jaar later, in 2016, vertelde ze erover in de Amerikaanse Harper’s Bazaar.

Jurk van 35 dollar
En nu ook tijdens het Vogue Festival in Amsterdam verklapt de stylist een paar geheimen over de vrouw die ze nu een goede vriendin noemt. "Michelle houdt van comfortabel en ze is daarnaast dol op mode. Naast designerkleding droeg ze ook vaak betaalbare dingen. Ik gebruikte van alles, van J.Crew tot Gap. Ze heeft ook een keer een jurk van H&M aangehad (35 dollar), die ze droeg tijdens de Today Show. 

'Ik kocht kleding gewoon online'
Michelle vertrouwde Meredith vaak blind op de keuze van een outfit. "Ik vond haar kleding gewoon vaak online. Overigens denken mensen vaak dat het Witte Huis kleding leende, maar dat is zeker niet het geval. Het werd gewoon gekocht. Alleen voor historische gebeurtenissen, zoals een staatsdiner, werd kleding wel eens gedoneerd. Niet aan haar persoonlijk, maar aan de archieven."

Melania kleden?
Of Meredith ook Melania Trump, de huidige first lady, zou willen kleden? "Ik ben het niet eens met de huidige regering. Mode en politiek zijn niet zo gemakkelijk te scheiden, dus dat zou raar zijn."

Bron: Vogue/NRC

Koningin Máxima sjeesde de afgelopen weken met koninklijke koffers bomvol (designer)kleding (vooral die van Vlaamse makelij zijn in trek) van hot naar her. Wat ze allemaal droeg was even mooi. Maar welke look is favoriet?

May we have your votes please? 

1. Máxima droeg tijdens de lezing en het diner bij de tweede Koning Willem I Lezing over ondernemerschap bij kwekerij Koppert Cress in Westland een mintgroene zijden jurk met zogeheten klokmouwen. Wie tekende voor het ontwerp: het Belgische modehuis Natan.

2. Tijdens het Lerarencongres in Amersfoort koos de koningin voor een japon, met bijpassend jasje, van wederom het modehuis Natan. De hoed is gemaakt door Fabienne Delvigne.

3. Tijdens het staatsbanket in Portugal zag Máxima er op en top koninklijk uit. Ze droeg een avondjurk - die ze overigens al een keer eerder droeg - van Jan Taminiau. 

4. Onze koningin sloot het driedaagse staatsbezoek in Portugal af in - misschien wel de mooiste van die dagen - een kaftan-achtige avondjurk van Jan Taminiau. Haar look maakte ze af met een paar hakken van Gianvito Rossi.

Bron: Modekoninginmaxima/Twitter