210 Combinatiemogelijkheden (30 stijlen met 7 verschillende pootjes, alles is mogelijk met de nieuwe zonnebrillen “Swatch The Eyes”. Verwisselbare frontjes (compleet met glazen) en pootjes, in opvallende designs en kleuren. Drie vormen, 210 verschillende stijlcombinaties

Eyes Set; 2016 Summer; 1603 The Eyes

Routine is zo gedateerd! Swatch richt zich vanzelfsprekend op een moderne levensstijl, waarbij de ene scène naadloos en snel in de andere moet overgaan. Ontbijten in een cafeetje in Parijs met The Eyes of Kaspar? Shoppen in Milaan met The Eyes of Gina? Fluitje van een cent. Een dag heeft soms niet genoeg uren, maar Swatch garandeert genoeg looks voor elke dag, zonder enige twijfel.

Swatch The Eyes biedt enorm veel mogelijkheden voor personalisatie. Met de verschillende combinaties kun je de stijl telkens opnieuw persoonlijk aanpassen. De Swatch Stores in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht lopen het risico om overstroomd te worden door dubbele persoonlijkheden, aangezien klanten ertoe verleid worden om binnen een paar seconden een nieuwe look aan te meten.

In totaal 3 klassieke ronde, gedurfde vierkante of gevleugelde basisvormen bieden plaats aan 30 frontjes met een patroon, twee kleuren of één kleur.

Gebruikers die hun eerste zonnebril hebben gekocht, kunnen beginnen aan hun succesvolle flirtverhaal door verschillende frontjes toe te voegen die passen bij hun “eerste liefde”. De complete zonnebrillen en afzonderlijke frontjes zijn verpakt in hun eigen gekleurde doosjes zodat je ze na zonsondergang veilig kunt opbergen. De voltooide creatie, die is ontworpen, gemaakt en geproduceerd in Europa, is zeer comfortabel in gebruik, robuust en tevens uiterst veilig vanwege de uitstekende UV-bescherming. De zonnebrillen zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal en zijn bestand tegen transpiratie, chemische producten en breuken.

Vanaf eind april zijn de Swatch Eyes in de officiele online store te koop en tot die tijd exclusief in de Swatch Stores in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Complete bril € 75 - € 110 / Losse frontjes € 40 - € 55

 

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Het luxe modemerk brengt voor de lancering van hun 9e damesgeur Attrepe-Rêves twee toppers uit Hollywood samen. Regisseur Sam Mendes kennen we van James Bond: Spectre en American Beauty.

Hij slaat de handen ineen met Actrice Emma Stone die we in de serene campagne-film, de eerste voor Louis Vuitton, verschillende landschappen zien doorkruisen.

Wij vinden het een plaatje, kijk maar mee: 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in