Het item wat elke vrouw moet hebben – De little black dress. Natuurlijk geïntroduceerd en een klassieker

Sarah

geworden door Mademoiselle Coco Chanel. Maar ook in de moderne tijd, waar de urban young professional elke avond weer uitkeek naar de vier vriendinnen in Sex and the City is verzot op de klassieke jurk. Dus toen Sarah Jessica Parker, die de glamoureuze Carrie Bradshaw speelt en qua fashionstijl identiek blijken te zijn, op Instagram haar nieuwe lijn introduceerde waren wij ontzettend blij. Een elegante volwassen kledingstijl – thank you SJP!
De actrice en schoenenontwerpster maakte via het social media platform Instagram bekent dat zij meer dan versiering voor de voeten ging doen. Na vele teasers heeft zij het eindelijk vertelt: haar nieuwe lijn heet SJP LBD. “Een collectie van Little Black Dresses, allemaal ontworpen door mij en in de USA geproduceerd. De eerste silhouette is nog een verrassing zegt zij, maar hij blijkt een volle rok te hebben. Dit is te zien in een filmpje op Instagram waarin zij sierlijke rondjes aan het draaien is. Volgende maand komt de collectie binnen in Bloomingdales. Wij zijn benieuwd, en u?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Het luxe modemerk brengt voor de lancering van hun 9e damesgeur Attrepe-Rêves twee toppers uit Hollywood samen. Regisseur Sam Mendes kennen we van James Bond: Spectre en American Beauty.

Hij slaat de handen ineen met Actrice Emma Stone die we in de serene campagne-film, de eerste voor Louis Vuitton, verschillende landschappen zien doorkruisen.

Wij vinden het een plaatje, kijk maar mee: 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in