De Red Carpet Exhibition van het Zwitserse horloge- en juwelenhuis de Grisogono is nu te zien in de Gassan Boutique aan de P.C. Hooftstraat in Amterdam. De volledige collectie is voor het eerst te zien is in Nederland: een internationale primeur!

More content below the advertising
grisogono

Het merk de Grisogono staat bekend om de extravagante ontwerpen en het uitbundige kleurgebruik. De stijl van de Grisogono is een mix van oosterse pracht en barokke uitbundigheid; een collectie voor de durfal die niet bang is om op te vallen. De collectie is sinds de oprichting van het merk in 1993, wereldwijd geliefd bij internationale sterren zoals Sharon Stone, Eva Mendes, Kim Kardashian, Natalie Portman, Milla Jovovich en Carine Roitfeld.

De expositie is nog tot en met 11 juli a.s. te bewonderen in de Gassan Boutique in de P.C. Hooftstraat en zal tot en met september van dit jaar te zien zijn bij Gassan Dam Square, de grootste juwelier van Nederland.

Historie de Grisogono

De Grisogono werd opgericht in 1993, door Fawaz Gruosi en twee partners. Voor die tijd had Gruosi, die in Florence opgegroeide, zijn weg al gevonden in de wereld van juwelen, maar besloot zijn persoonlijke visie te volgen met als gevolg een nieuwe generatie exclusieve juwelen.

Gedreven door liefde en passie voor juwelen en edelstenen, affiniteit met design, en een totale toewijding tot in de perfectie. Dit innovatieve merk ontwikkelde zich snel tot een internationaal succes. Gruosi zag de potentie om juwelen tot een spannend en relevant deel van het leven van vrouwen te maken.

De eerste uitdaging was het vinden van een geschikte merknaam in het Italiaans. "Toen vertelde één van mijn partners dat zijn moeder oorspronkelijk de Markiezin van de Grisogono was. Het klonk krachtig, mysterieus en aristocratisch. Deze begrippen passen perfect bij de luxe en exclusiviteit die we met dit merk willen uitdragen.”

www.gassan.com

Na Parijs en New York was deze week Londen aan de beurt voor de London Fashion Week. Wat opviel? Kleurrijke mode op de catwalk en een finale bij Michael Kors waar we maar niet uitgepraat over raken!

1. Hoogtepunt op hoogtepunt bij Marc Jacobs

We wilde een paar topstukken uit de Marc Jacobs show laten zien, maar ze bléven maar komen. Bekijk de video met prachtige creaties om niets te missen.

More content below the advertising

2. Jamie Wei Huang op toplocatie

Het 'London based' modemerk wint wat ons betreft de prijs voor de beste locatie. Het traditionele Garden Museum contrasteert geweldig met de bonte kleuren en creaties uit de Fall/wintercollectie.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Syed Mahmood (@syedmahmood) op

3. Barry Manilow sluit show Michael Kors af.

Ja, je ziet hier inderdaad topmodel Bella Hadid een dansje maken op Copacabana met Barry Manilow. Wie dit mogelijk maakte? Michael Kors, het was de finale der finales! Gelukkig waren er genoeg fashionista's om dit op de gevoelige plaat vast te leggen!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A mesmerising finale for Michael Kors with Barry Manilow singing Copacabana & dancing with Bella Haddid.

Een bericht gedeeld door Suzy Menkes (@suzymenkesvogue) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Vanaf 7 maart zijn de creaties van de couturier van Máxima ook voor jou verkrijgbaar. Niet seizoensgebonden, maar tijdloos, voor vrouwen die veel reizen en zich willen hullen in stijlvolle basics.

TAMINIAU, zoals deze eerste lijn heet, bestaat uit 40 stuks die maandelijks worden aangevuld met nieuwe creaties die online verkrijgbaar zijn.

More content below the advertising

Ontwerper Jan Taminiau: 'Als ik over TAMINIAU spreek, spreek ik over de "Wardrobe" die ik vrouwen wil aanbieden met essentiële stukken voor haar  garderobe. Jarenlang heb ik couture looks ontworpen voor speciale gelegenheden, maar ik wil er nu ook bij zijn op de dagelijkse momenten van de vrouw.

De couturier nam zijn Haute Couture-creaties als bron van inspiratie en stak ze in een modern en draagbaar jasje.

Signature pieces uit de collectie zijn jasjes met brede revers, gilets en wikkeljurken. Daar willen wij er maar wat graag een paar van in de kast hangen!

De collectie is vanaf maart 2019 te koop op jantaminiau.com en in een tijdelijke TAMINIAU-flagshipstore van maart tot en met april op de Hobbemastraat 3 in Amsterdam. Prijzen variëren van 300 tot 1800 euro.

Gaat dat zien!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in