Na de schreeuwend dure, maar o zo 'simpele', shopper van Balenciaga en de IKEA-(designer)tas waar iedereen voor in de rij stond, is er weer een designer die een musthave accessoire in de collectie heeft. Wat dan?

Een doodgewone, maar dan van zilver, paperclip. Het clipje van zes centimeter groot, waar Prada in gegraveerd staat, is volgens het merk ontworpen om je ‘bankbiljetten samen te houden’. Da's handig.

Op is op
Aan iedereen die er 165 euro voor over heeft: hij is hier aan te schaffen. Wees er wel snel bij, want naar verluidt vliegt de paperclip als een dolle over de online toonbank. En op is op.

Twitter niet gecharmeerd
Populair of niet, Twitter is niet echt gecharmeerd van de paperclip en laat dat ook duidelijk merken. '165 euro voor een paperclip, echt niet?' En: 'Ik ben heel benieuwd welke dombo zoveel geld over heeft voor een simpele clip', zijn maar een paar van de reacties.

 

#fact #pradapaperclip #prada #paperfashion ??

Een bericht gedeeld door CoreVizionTv (@coreviziontv) op

 

 

 

“My earliest memory isn't of a boat, but of the sound of a boat.” Was gezegd: Karl Lagerfeld. Hij legde voor Chanel’s 2018/2019 Cruise collection, de Spaanse actrice Penelope Cruz vast op de gevoelige plaat en dat is enorm goed gelukt.

Baretten, blote schouders en een blik naar de horizon spreken allemaal tot de verbeelding: zeilen op de Middellandse Zee.

Voor de Cruise-collectie 2018/19 staat Penélope Cruz centraal als het gezicht en de inspiratie van de campagne.

Of het nu gaat om gebreide kleding of een tweedjas, Cruz kijkt de kijker rechtstreeks aan en houdt onze aandacht.

Op andere momenten lijkt ze bijna te mijmeren over vervlogen reizen, of een beeld van haar volgende bestemming.

Cruz en Lagerfeld lijken een match made in heaven. Wát een mooie foto’s!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

DiorAmour is de nieuwste collectie van Dior en een ode aan de ontwerper die zelf ook altijd een talisman bij zich droeg. Frisse kleuren en een speelse knipoog geven deze sieraden en accessoires écht dat beetje extra. 

De nieuwe sieradencollectie DiorAmour is een ode aan Christian Dior die altijd erg bijgelovig is geweest. In zijn binnenzak droeg hij altijd kleine geluksbrengers (een klavertje vier, een stuk hout, een gouden munt, een ster en twee harten).

Als subtiele knipoog naar deze talismans, is de DiorAmour collectie getekend met deze harten.

Behalve dat kleine beetje geluk, zijn het ook echt prachtige bedeltjes. Heel win-win!

Beeld: Morgan O’Donnovan