Wie zegt dat beauty leeftijdsgebonden is, heeft het mis. Dat bewijst de 56-jarige Schotse Mercy Brewer wel in deze campagne voor lingeriemerk Lonely Lingerie.

Vrouwen hebben namelijk écht geen houdbaarheidsdatum. Harry Were fotografeerde voormalig topmodel Mercy in haar huis in Nieuw-Zeeland. Er is zo goed als geen Photoshop aan te pas gekomen. 

Schoonheid
Volgens Mercy is het mooi dat de wat 'oudere' vrouw steeds aantrekkelijker wordt bevonden. "Als we die nieuwe schoonheid niet erkennen staan we onszelf een toekomst in de weg waar we naar uit kunnen kijken. Ik hoop een inspiratiebron te zijn."

De 'gewone' vrouw
Lonely Lingerie koos eerder voor modellen uit een ondervertegenwoordigde groep. Zo schitterde eerder transgender model Aurel Haize Odogbo in één van hun campagnes en en hebben ze een project waarin Lonely Lingerie 'gewone' vrouwen thuis fotografeert.

“My earliest memory isn't of a boat, but of the sound of a boat.” Was gezegd: Karl Lagerfeld. Hij legde voor Chanel’s 2018/2019 Cruise collection, de Spaanse actrice Penelope Cruz vast op de gevoelige plaat en dat is enorm goed gelukt.

Baretten, blote schouders en een blik naar de horizon spreken allemaal tot de verbeelding: zeilen op de Middellandse Zee.

Voor de Cruise-collectie 2018/19 staat Penélope Cruz centraal als het gezicht en de inspiratie van de campagne.

Of het nu gaat om gebreide kleding of een tweedjas, Cruz kijkt de kijker rechtstreeks aan en houdt onze aandacht.

Op andere momenten lijkt ze bijna te mijmeren over vervlogen reizen, of een beeld van haar volgende bestemming.

Cruz en Lagerfeld lijken een match made in heaven. Wát een mooie foto’s!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

DiorAmour is de nieuwste collectie van Dior en een ode aan de ontwerper die zelf ook altijd een talisman bij zich droeg. Frisse kleuren en een speelse knipoog geven deze sieraden en accessoires écht dat beetje extra. 

De nieuwe sieradencollectie DiorAmour is een ode aan Christian Dior die altijd erg bijgelovig is geweest. In zijn binnenzak droeg hij altijd kleine geluksbrengers (een klavertje vier, een stuk hout, een gouden munt, een ster en twee harten).

Als subtiele knipoog naar deze talismans, is de DiorAmour collectie getekend met deze harten.

Behalve dat kleine beetje geluk, zijn het ook echt prachtige bedeltjes. Heel win-win!

Beeld: Morgan O’Donnovan