Op zaterdag 10 september 2016 opent Studio Sheila de Vries opnieuw haar deuren, nu op een steenworp afstand van haar vorige locatie. Met winkel, showroom en atelier is zij te vinden op Johannes Verhulststraat in Amsterdam, vlakbij het Vondelpark. In het nieuwe pand toont Sheila twee verdiepingen volop mode. Ook komt ze weer met een prachtige nieuwe collectie voor vrouwen van alle leeftijden die zich in op maat gemaakte kleding elegant willen presenteren.

Shiela de Vries

 

Eerder toonde zij in haar shows al verhalen over Egypte,

Shiela de Vries

de zijderoute, Japan en Istanbul by night. In haar nieuwe studio vertelt Sheila het verhaal van vandaag. Als altijd tijdloze, maar moderne creaties. Elk stuk past in ieders garderobe en kan op verschillende manieren gedragen worden.

Vanuit haar rijke ervaring geeft Sheila de Vries graag advies aan iedere vrouw die op zoek is naar de perfecte pasvorm. Dit gecombineerd met uitgebreide keuze uit de mooiste nieuwe stoffen die zij op haar reizen verzamelde, garandeert prachtige eigentijdse creaties.

Tijdens de feestelijke opening zal Sheila haar nieuwe collectie presenteren.

Programma:

Ontvangst wordt om 13.30 uur verwacht. Om 14.00 uur zal erg een presentatie plaats vinden van niemand minder dan Nederlands actrice en presentatrice Anouk van Nes. Een kwartier daarna is de officiële opening van de nieuwe Studio. De modeshow zal om 14.30 uur plaatsvinden.

De opening van Studio Sheila de Vries is zaterdag 10 september op locatie Johannes Verhulst straat 156 in Amsterdam.

“My earliest memory isn't of a boat, but of the sound of a boat.” Was gezegd: Karl Lagerfeld. Hij legde voor Chanel’s 2018/2019 Cruise collection, de Spaanse actrice Penelope Cruz vast op de gevoelige plaat en dat is enorm goed gelukt.

Baretten, blote schouders en een blik naar de horizon spreken allemaal tot de verbeelding: zeilen op de Middellandse Zee.

Voor de Cruise-collectie 2018/19 staat Penélope Cruz centraal als het gezicht en de inspiratie van de campagne.

Of het nu gaat om gebreide kleding of een tweedjas, Cruz kijkt de kijker rechtstreeks aan en houdt onze aandacht.

Op andere momenten lijkt ze bijna te mijmeren over vervlogen reizen, of een beeld van haar volgende bestemming.

Cruz en Lagerfeld lijken een match made in heaven. Wát een mooie foto’s!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

DiorAmour is de nieuwste collectie van Dior en een ode aan de ontwerper die zelf ook altijd een talisman bij zich droeg. Frisse kleuren en een speelse knipoog geven deze sieraden en accessoires écht dat beetje extra. 

De nieuwe sieradencollectie DiorAmour is een ode aan Christian Dior die altijd erg bijgelovig is geweest. In zijn binnenzak droeg hij altijd kleine geluksbrengers (een klavertje vier, een stuk hout, een gouden munt, een ster en twee harten).

Als subtiele knipoog naar deze talismans, is de DiorAmour collectie getekend met deze harten.

Behalve dat kleine beetje geluk, zijn het ook echt prachtige bedeltjes. Heel win-win!

Beeld: Morgan O’Donnovan