Nooit meer twijfelen in de paskamer, op de meubelboulevard óf aan je eigen smaak.

More content below the advertising

De koude dagen komen er weer aan en dat betekent één ding: wij pakken uit. Ons huis komt vol te staan met alles wat glimt, onze kinderen worden in donzige pakjes gehesen en het is weer tijd voor uitgebreid koken. De zwarte winterjassen kunnen weer van zolder. Die staat namelijk overal goed bij: bij je zwarte broek, zwarte hakken en zwarte tas. Wie daar een vleugje sarcasme bespeurde, heeft gelijk. Vooropgesteld: de kleur van de mode, zwart, daar hebben wij niets tegen. Een Little Black Dress is en blijft perfect. Maar koud weer betekent niet per se sombere kleuren. Kleur kun je namelijk dragen tijdens ieder seizoen en bij elke temperatuur.

Daarom stellen wij je voor aan jouw persoonlijke kleurencoach: My Color Passport. De budgetvriendelijke coach reikt je kleuren aan die bij je passen en zal je inspireren om kleuren te combineren. Dit betekent dat je niet alleen dingen bij elkaar shopt die verrassend goed bij elkaar passen, maar ook bij jouw smaak.

 

Een My Color Passport-kit bevat:

 • Een persoonlijke kleurenanalyse.

  Bladzijde uit het digitaal trendmagazine van My Color Passport

   

 • Een handig paspoort met jouw persoonlijke kleuren en combinaties.
 • Toegang tot de My Color Passport app - jouw digitale kleurenwereld
 • Een digitaal trendmagazine met kleurenadvies per seizoen

My Color Passport is ontwikkeld na onderzoek bij meer dan 30.000 consumenten. De kleurenanalyse kan maar liefst 16 verschillende kleurenprofielen onderscheiden. Je persoonlijke kleurprofiel wordt bepaald door een Color PRO op basis van je fysieke kenmerken en je kleurpersoonlijkheid. Vervolgens kom je te weten welk profiel jij bent en ontvang je je persoonlijke My Color Passport waar je mee aan de slag kan. My Color Passport wordt een coach genoemd, omdat hij letterlijk coacht. Eerst vertel jij wat jij leuk vind en daarna probeert My Color Passport jouw kleuren verder te verkennen. Dus stap uit je comfort zone!

Voor meer informatie, bezoek je de website. Klik hier voor een lijst met alle verkooppunten in Nederland.

Tip! Ken of heb jij een vriendin die My Color Passport graag zou willen hebben? Sinds deze week verkopen zij ook cadeaubonnen.

De Duitse modekoning Karl Lagerfeld is overleden. De hoofdontwerper van het Chanel is 85 jaar oud geworden. 

Volgens Franse media voelde Lagerfeld zich al enige tijd niet goed. Begin dit jaar wat hij voor het eerst in 36 jaar afwezig bij de presentatie van de nieuwe Chanel-collectie.

More content below the advertising

Traditioneel kwam hij aan het einde van de show ergens in de enorme set tevoorschijn om alle aanwezigen te bedanken.

In plaats daarvan moesten de aanwezige modeliefhebbers het doen met Lagerfelds rechterhand Virginie Viard (hier rechts op archieffoto).

Zij nam toen namens Lagerfeld het applaus voor de voorjaarscollectie in ontvangst. Volgens een woordvoerder van het modehuis was Lagerfeld moe en liet hij daarom verstek gaan.

Lees ook: De wereld van Chanel door de ogen van Karl Lagerfeld

Lagerfeld werd geboren in 1933 in Hamburg en vestigde zich begin jaren vijftig in Parijs. Daar groeide hij uit tot een van de belangrijkste en meest toonaangevende couturiers ooit.

Reactie Chanel op overlijden Karl Lagerfeld:

"Lagerfeld was zijn tijd vooruit, wat enorm heeft bijgedragen aan het wereldwijde succes van het Huis Chanel'', verklaarde algemeen directeur Alain Wertheimer. "Niet alleen ik heb een vriend verloren, wij allen hebben een buitengewoon creatieve geest verloren.''

Hier vertelt hij over zijn Fall/Wintercollectie 2018/2019, één van de laatste van zijn hand.

Bron: NU.nl. Beeld: ANP

Elke week het laatste mode-nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Na Parijs en Londen trekt de voltallige mode-karavaan deze week naar Milaan. En hoewel we dól zijn op alle modeweken, is die van Milaan met shows van Gucci, Fendi, Prada en Armani een toonbeeld van stijl en klasse. Déze fall/wintercollecties wil je niet missen.

Het belooft een waar spektakel te worden, want een aantal shows zijn weer op bijzondere locaties. Op Nouveau.nl lees je er alles over!

More content below the advertising

MFW woensdag 20 februari

15:00: Gucci. Ze vertrokken spoorslags van de London fashion Week om deze show in de stijgers te zetten.

 

MFW donderdag 21 februari

Wat ons betreft dé dag om er even goed voor te gaan zitten.

 • 09:30: Max Mara
 • 10:30: Emporio Armani
 • 12:30: Fendi
 • 18:30: Prada

MFW vrijdag 22 februari

19:00: Versace. Altijd een drukbezocht evenement met heel veel bekende gezichten.

MFW zaterdag 23 februari

 • 09:30: Salvatore Ferragamo
 • 12:30 Roberto Cavalli
 • 20:00: Giorgio Armani

Natuurlijk is er deze week nog véél meer te zien op de catwalks van Milaan. Dat belooft wat!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in