Nooit meer twijfelen in de paskamer, op de meubelboulevard óf aan je eigen smaak.

De koude dagen komen er weer aan en dat betekent één ding: wij pakken uit. Ons huis komt vol te staan met alles wat glimt, onze kinderen worden in donzige pakjes gehesen en het is weer tijd voor uitgebreid koken. De zwarte winterjassen kunnen weer van zolder. Die staat namelijk overal goed bij: bij je zwarte broek, zwarte hakken en zwarte tas. Wie daar een vleugje sarcasme bespeurde, heeft gelijk. Vooropgesteld: de kleur van de mode, zwart, daar hebben wij niets tegen. Een Little Black Dress is en blijft perfect. Maar koud weer betekent niet per se sombere kleuren. Kleur kun je namelijk dragen tijdens ieder seizoen en bij elke temperatuur.

Daarom stellen wij je voor aan jouw persoonlijke kleurencoach: My Color Passport. De budgetvriendelijke coach reikt je kleuren aan die bij je passen en zal je inspireren om kleuren te combineren. Dit betekent dat je niet alleen dingen bij elkaar shopt die verrassend goed bij elkaar passen, maar ook bij jouw smaak.

 

Een My Color Passport-kit bevat:

  • Een persoonlijke kleurenanalyse.
    Bladzijde uit het digitaal trendmagazine van My Color Passport

     

  • Een handig paspoort met jouw persoonlijke kleuren en combinaties.
  • Toegang tot de My Color Passport app - jouw digitale kleurenwereld
  • Een digitaal trendmagazine met kleurenadvies per seizoen

My Color Passport is ontwikkeld na onderzoek bij meer dan 30.000 consumenten. De kleurenanalyse kan maar liefst 16 verschillende kleurenprofielen onderscheiden. Je persoonlijke kleurprofiel wordt bepaald door een Color PRO op basis van je fysieke kenmerken en je kleurpersoonlijkheid. Vervolgens kom je te weten welk profiel jij bent en ontvang je je persoonlijke My Color Passport waar je mee aan de slag kan. My Color Passport wordt een coach genoemd, omdat hij letterlijk coacht. Eerst vertel jij wat jij leuk vind en daarna probeert My Color Passport jouw kleuren verder te verkennen. Dus stap uit je comfort zone!

Voor meer informatie, bezoek je de website. Klik hier voor een lijst met alle verkooppunten in Nederland.

Tip! Ken of heb jij een vriendin die My Color Passport graag zou willen hebben? Sinds deze week verkopen zij ook cadeaubonnen.

Meredith Koop heeft al jaren een baan waar iedere stylist van droomt: ze kiest de outfits uit van de inmiddels voormalig first lady van de Verenigde Staten Michelle Obama. Stiekem onthult ze ook wat geheimen: "Ik koos al haar outfits uit, toen ze nog first lady was zelfs ook haar pyjama's", zo vertelde ze aan Vogue.

In 2011 werd bekend dat Meredith (ze was toen 29 jaar) deze baan had bemachtigd. Ze praatte er nooit over met de pers. Pas vijf jaar later, in 2016, vertelde ze erover in de Amerikaanse Harper’s Bazaar.

Jurk van 35 dollar
En nu ook tijdens het Vogue Festival in Amsterdam verklapt de stylist een paar geheimen over de vrouw die ze nu een goede vriendin noemt. "Michelle houdt van comfortabel en ze is daarnaast dol op mode. Naast designerkleding droeg ze ook vaak betaalbare dingen. Ik gebruikte van alles, van J.Crew tot Gap. Ze heeft ook een keer een jurk van H&M aangehad (35 dollar), die ze droeg tijdens de Today Show. 

'Ik kocht kleding gewoon online'
Michelle vertrouwde Meredith vaak blind op de keuze van een outfit. "Ik vond haar kleding gewoon vaak online. Overigens denken mensen vaak dat het Witte Huis kleding leende, maar dat is zeker niet het geval. Het werd gewoon gekocht. Alleen voor historische gebeurtenissen, zoals een staatsdiner, werd kleding wel eens gedoneerd. Niet aan haar persoonlijk, maar aan de archieven."

Melania kleden?
Of Meredith ook Melania Trump, de huidige first lady, zou willen kleden? "Ik ben het niet eens met de huidige regering. Mode en politiek zijn niet zo gemakkelijk te scheiden, dus dat zou raar zijn."

Bron: Vogue/NRC

Koningin Máxima sjeesde de afgelopen weken met koninklijke koffers bomvol (designer)kleding (vooral die van Vlaamse makelij zijn in trek) van hot naar her. Wat ze allemaal droeg was even mooi. Maar welke look is favoriet?

May we have your votes please? 

1. Máxima droeg tijdens de lezing en het diner bij de tweede Koning Willem I Lezing over ondernemerschap bij kwekerij Koppert Cress in Westland een mintgroene zijden jurk met zogeheten klokmouwen. Wie tekende voor het ontwerp: het Belgische modehuis Natan.

2. Tijdens het Lerarencongres in Amersfoort koos de koningin voor een japon, met bijpassend jasje, van wederom het modehuis Natan. De hoed is gemaakt door Fabienne Delvigne.

3. Tijdens het staatsbanket in Portugal zag Máxima er op en top koninklijk uit. Ze droeg een avondjurk - die ze overigens al een keer eerder droeg - van Jan Taminiau. 

4. Onze koningin sloot het driedaagse staatsbezoek in Portugal af in - misschien wel de mooiste van die dagen - een kaftan-achtige avondjurk van Jan Taminiau. Haar look maakte ze af met een paar hakken van Gianvito Rossi.

Bron: Modekoninginmaxima/Twitter