Nooit meer twijfelen in de paskamer, op de meubelboulevard óf aan je eigen smaak.

De koude dagen komen er weer aan en dat betekent één ding: wij pakken uit. Ons huis komt vol te staan met alles wat glimt, onze kinderen worden in donzige pakjes gehesen en het is weer tijd voor uitgebreid koken. De zwarte winterjassen kunnen weer van zolder. Die staat namelijk overal goed bij: bij je zwarte broek, zwarte hakken en zwarte tas. Wie daar een vleugje sarcasme bespeurde, heeft gelijk. Vooropgesteld: de kleur van de mode, zwart, daar hebben wij niets tegen. Een Little Black Dress is en blijft perfect. Maar koud weer betekent niet per se sombere kleuren. Kleur kun je namelijk dragen tijdens ieder seizoen en bij elke temperatuur.

Daarom stellen wij je voor aan jouw persoonlijke kleurencoach: My Color Passport. De budgetvriendelijke coach reikt je kleuren aan die bij je passen en zal je inspireren om kleuren te combineren. Dit betekent dat je niet alleen dingen bij elkaar shopt die verrassend goed bij elkaar passen, maar ook bij jouw smaak.

 

Een My Color Passport-kit bevat:

  • Een persoonlijke kleurenanalyse.

    Bladzijde uit het digitaal trendmagazine van My Color Passport

     

  • Een handig paspoort met jouw persoonlijke kleuren en combinaties.
  • Toegang tot de My Color Passport app - jouw digitale kleurenwereld
  • Een digitaal trendmagazine met kleurenadvies per seizoen

My Color Passport is ontwikkeld na onderzoek bij meer dan 30.000 consumenten. De kleurenanalyse kan maar liefst 16 verschillende kleurenprofielen onderscheiden. Je persoonlijke kleurprofiel wordt bepaald door een Color PRO op basis van je fysieke kenmerken en je kleurpersoonlijkheid. Vervolgens kom je te weten welk profiel jij bent en ontvang je je persoonlijke My Color Passport waar je mee aan de slag kan. My Color Passport wordt een coach genoemd, omdat hij letterlijk coacht. Eerst vertel jij wat jij leuk vind en daarna probeert My Color Passport jouw kleuren verder te verkennen. Dus stap uit je comfort zone!

Voor meer informatie, bezoek je de website. Klik hier voor een lijst met alle verkooppunten in Nederland.

Tip! Ken of heb jij een vriendin die My Color Passport graag zou willen hebben? Sinds deze week verkopen zij ook cadeaubonnen.

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Het luxe modemerk brengt voor de lancering van hun 9e damesgeur Attrepe-Rêves twee toppers uit Hollywood samen. Regisseur Sam Mendes kennen we van James Bond: Spectre en American Beauty.

Hij slaat de handen ineen met Actrice Emma Stone die we in de serene campagne-film, de eerste voor Louis Vuitton, verschillende landschappen zien doorkruisen.

Wij vinden het een plaatje, kijk maar mee: 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in