Elegante Prêt-à-Porter nu bij ons verkrijgbaar! Een unieke kans!

Nouveau mag u de opvallend elegante collectie prêt-à-porter van Mart Visser zeer voordelig aanbieden.
En er is meer goed nieuws: voortaan krijgt u als eerste elke maand in Nouveau de nieuwste items van Mart te zien!
De collectie is verkrijgbaar in de maten 34 t/m 48.

De Nouveau-redactie is helemaal weg van deze suède trenchcoat, we willen ‘m allemaal hebben!

• Suède trenchcoat van € 349,95 voor € 169,-

Mart Visser - 082016

De Suède trenchcoat uit de laatste collectie van Mart Visser is in alle opzichten een modieuze jas. De luxe camel kleur is helemaal de mode, net als de suède stof. De damesjas heeft ook de lengte van dit moment en valt over de knie. Zo valt je jurk hier precies onder. Opvallend is de grote kraag van deze Mart Visser zomerjas voor dames. Door het mooie ontwerp is de dames jas zelfs als jurk te dragen. Een mooie pump (link) eronder en je outfit is compleet. De Suède trenchcoats hebben een split voor loopcomfort en hebben de typische Mart Visser naadverwerking. De vlakverdeling die daardoor ontstaat, benadrukt het vrouwelijke silhouet. De trenchcoat sluit met een knoop in de taille en een modieuze ceintuur. De prachtige camel kleur is eenvoudig te combineren met andere kleding, het staat prachtig bij zowel donkere, als lichte dameskleding. Met een modieuze sneaker of met een sexy pump kun je jouw stempel drukken op deze musthave uit de collectie van Mart Visser. Zijn vrouwelijke jassen staan bekend om hun uitgesproken ontwerp. De couturier maakt graag echte eye catchers: damesjassen die elke outfit bijzonder maken. Ook de modieuze camel suède trenchcoat is met zijn uitgesproken kleur en originele ontwerp perfect voor de zelfverzekerde vrouw.

Mart Visser - 082016

• Jurk Bruce groen van € 79,95 voor € 69,-
• Top Seatle van € 69,95 voor € 49,-
• Rok Oviedo van € 79,95 voor € 69,-

[sm-product-feed id="6895"]

Voor meer informatie: Mart Visser

De dochters van Yolanda, Gigi en Bella Hadid zijn inmiddels gearriveerde supermodellen. Ook de jongste telg uit de familie, Anwar Hadid, timmert aardig aan de weg die catwalk heet. Dat bleef niet onopgemerkt door de New York Fashion Week, die een dijk van een video met het viertal opnam.

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in