Elegante Prêt-à-Porter nu bij ons verkrijgbaar! Een unieke kans!

Nouveau mag u de opvallend elegante collectie prêt-à-porter van Mart Visser zeer voordelig aanbieden.
En er is meer goed nieuws: voortaan krijgt u als eerste elke maand in Nouveau de nieuwste items van Mart te zien!
De collectie is verkrijgbaar in de maten 34 t/m 48.

De Nouveau-redactie is helemaal weg van deze suède trenchcoat, we willen ‘m allemaal hebben!

• Suède trenchcoat van € 349,95 voor € 169,-

Mart Visser - 082016
Mart Visser - 082016

De Suède trenchcoat uit de laatste collectie van Mart Visser is in alle opzichten een modieuze jas. De luxe camel kleur is helemaal de mode, net als de suède stof. De damesjas heeft ook de lengte van dit moment en valt over de knie. Zo valt je jurk hier precies onder. Opvallend is de grote kraag van deze Mart Visser zomerjas voor dames. Door het mooie ontwerp is de dames jas zelfs als jurk te dragen. Een mooie pump (link) eronder en je outfit is compleet. De Suède trenchcoats hebben een split voor loopcomfort en hebben de typische Mart Visser naadverwerking. De vlakverdeling die daardoor ontstaat, benadrukt het vrouwelijke silhouet. De trenchcoat sluit met een knoop in de taille en een modieuze ceintuur. De prachtige camel kleur is eenvoudig te combineren met andere kleding, het staat prachtig bij zowel donkere, als lichte dameskleding. Met een modieuze sneaker of met een sexy pump kun je jouw stempel drukken op deze musthave uit de collectie van Mart Visser. Zijn vrouwelijke jassen staan bekend om hun uitgesproken ontwerp. De couturier maakt graag echte eye catchers: damesjassen die elke outfit bijzonder maken. Ook de modieuze camel suède trenchcoat is met zijn uitgesproken kleur en originele ontwerp perfect voor de zelfverzekerde vrouw.

Mart Visser - 082016
Mart Visser - 082016

• Jurk Bruce groen van € 79,95 voor € 69,-
• Top Seatle van € 69,95 voor € 49,-
• Rok Oviedo van € 79,95 voor € 69,-

[sm-product-feed id="6895"]

Voor meer informatie: Mart Visser

Meredith Koop heeft al jaren een baan waar iedere stylist van droomt: ze kiest de outfits uit van de inmiddels voormalig first lady van de Verenigde Staten Michelle Obama. Stiekem onthult ze ook wat geheimen: "Ik koos al haar outfits uit, toen ze nog first lady was zelfs ook haar pyjama's", zo vertelde ze aan Vogue.

In 2011 werd bekend dat Meredith (ze was toen 29 jaar) deze baan had bemachtigd. Ze praatte er nooit over met de pers. Pas vijf jaar later, in 2016, vertelde ze erover in de Amerikaanse Harper’s Bazaar.

Jurk van 35 dollar
En nu ook tijdens het Vogue Festival in Amsterdam verklapt de stylist een paar geheimen over de vrouw die ze nu een goede vriendin noemt. "Michelle houdt van comfortabel en ze is daarnaast dol op mode. Naast designerkleding droeg ze ook vaak betaalbare dingen. Ik gebruikte van alles, van J.Crew tot Gap. Ze heeft ook een keer een jurk van H&M aangehad (35 dollar), die ze droeg tijdens de Today Show. 

'Ik kocht kleding gewoon online'
Michelle vertrouwde Meredith vaak blind op de keuze van een outfit. "Ik vond haar kleding gewoon vaak online. Overigens denken mensen vaak dat het Witte Huis kleding leende, maar dat is zeker niet het geval. Het werd gewoon gekocht. Alleen voor historische gebeurtenissen, zoals een staatsdiner, werd kleding wel eens gedoneerd. Niet aan haar persoonlijk, maar aan de archieven."

Melania kleden?
Of Meredith ook Melania Trump, de huidige first lady, zou willen kleden? "Ik ben het niet eens met de huidige regering. Mode en politiek zijn niet zo gemakkelijk te scheiden, dus dat zou raar zijn."

Bron: Vogue/NRC

Koningin Máxima sjeesde de afgelopen weken met koninklijke koffers bomvol (designer)kleding (vooral die van Vlaamse makelij zijn in trek) van hot naar her. Wat ze allemaal droeg was even mooi. Maar welke look is favoriet?

May we have your votes please? 

1. Máxima droeg tijdens de lezing en het diner bij de tweede Koning Willem I Lezing over ondernemerschap bij kwekerij Koppert Cress in Westland een mintgroene zijden jurk met zogeheten klokmouwen. Wie tekende voor het ontwerp: het Belgische modehuis Natan.

2. Tijdens het Lerarencongres in Amersfoort koos de koningin voor een japon, met bijpassend jasje, van wederom het modehuis Natan. De hoed is gemaakt door Fabienne Delvigne.

3. Tijdens het staatsbanket in Portugal zag Máxima er op en top koninklijk uit. Ze droeg een avondjurk - die ze overigens al een keer eerder droeg - van Jan Taminiau. 

4. Onze koningin sloot het driedaagse staatsbezoek in Portugal af in - misschien wel de mooiste van die dagen - een kaftan-achtige avondjurk van Jan Taminiau. Haar look maakte ze af met een paar hakken van Gianvito Rossi.

Bron: Modekoninginmaxima/Twitter