Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nét als prinses Mabel: de nieuwe bruidscollectie van Viktor & Rolf is adembenemend mooi

In 2004 vergaapten we ons voor het eerst aan een trouwjurk van het Nederlandse modeduo Viktor & Rolf, toen prinses Mabel een prachtexemplaar droeg op haar bruiloft met prins Friso. Vorig jaar besloten de ontwerpers te starten met een heuse bruidscollectie en met succes: ook komend seizoen hebben ...

Nét als prinses Mabel: de nieuwe bruidscollectie van Viktor & Rolf is adembenemend mooi

In 2004 vergaapten we ons voor het eerst aan een trouwjurk van het Nederlandse modeduo Viktor & Rolf, toen prinses Mabel een prachtexemplaar droeg op haar bruiloft met prins Friso. Vorig jaar besloten de ontwerpers te starten met een heuse bruidscollectie en met succes: ook komend seizoen hebben bruiden de mooiste ontwerpen om uit te kiezen.

Lees ook
Mabels trouwjurk tentoongesteld in Australië

Signature looks
De Spring 2018 collectie, waarvan nu het lookbook is verschenen, is er één waarvan het water je in de mond loopt. Iedere jurk (en zelfs een jumpsuit) draagt het overduidelijke handschrift van het designerduo. Denk aan vele lagen tule, zeeën aan ruches, strakke lijnen, asymmetrie, modern borduurwerk met onder meer handgemaakte bloemen en natuurlijk (oversized) strikken, waarmee Mabels bijzondere jurk bezaaid was. 

Om van te dromen
De jurken zijn uitgesproken, maar tijdloos, kunstzinnig, maar niet overheersend. Zoals Mabel haar jurk destijds omschreef: "klassiek met een knipoog". Bekijk een selectie van de waanzinnige bruidsmode hieronder:

Bron: Vogue.com.