Een chique winkel met kwaliteit, voor een lekker prijsje.

Groente, fruit en goedkope supermarktproducten.

lidl

De Lidl heeft een sterk imago opgebouwd, máár er is nu meer. De supermarktketen heeft ook een kledingmerk, genaamd Esmara. Om extra aandacht te vestigen op het kledingmerk heeft Lidl een pop-up mode winkel geopend in een van de chicste winkelstraten van Hamburg.

Als u nu denkt aan een volgepakte winkel met oubollige kleding, heeft u het mis. Lidl nam een grote gok en vestigde de winkel aan de Neur Wall, een straat waar de meeste grote modezaken zoals Prada en Gucci gevestigd zijn. Prijzen variëren van 5,99 euro voor een sjaal en 49,99 euro voor een trui van kasjmier. Inkoopdirecteur Jan Bock laat aan het Duitse Handelsblatt weten dat de winst geen prioriteit heeft. Het is vooral bedoeld om aandacht en een breder publiek te trekken.

Consumenten hebben tien dagen de tijd om hun slag te slaan. En wie z’n kans gemist heeft, kan daarna terecht in alle Duitse filialen van Lidl. Vooralsnog zijn er geen plannen om een tijdelijke winkel in Nederland of België te openen.

Beeld: Facebook Lidl Deutschland

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Het luxe modemerk brengt voor de lancering van hun 9e damesgeur Attrepe-Rêves twee toppers uit Hollywood samen. Regisseur Sam Mendes kennen we van James Bond: Spectre en American Beauty.

Hij slaat de handen ineen met Actrice Emma Stone die we in de serene campagne-film, de eerste voor Louis Vuitton, verschillende landschappen zien doorkruisen.

Wij vinden het een plaatje, kijk maar mee: 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in