Herfst: regen, wind en… prachtige laarzen! De nieuwe najaarscollectie

Floris van Bommel

van Floris van Bommel bestaat uit een samenwerking met Nederlands programmamaakster en presentatrice Lauren Verster. Stoer, origineel en klassiek met een twist.

 

Floris van Bommel

Hedendaagse retrofeeling

De Nederlandse presentatrice had zelf gelijk een favoriet. Zij viel voor de suède patchwork enkellaarsjes geïnspireerd op het ‘jaren zeventig gevoel’. Haar favorietjes zijn er gelijk in verschillende soort, maten en modellen. Een andere favoriet zijn de vintage-ogende laarzen. Deze bijzondere laarzen tot net onder de knie hebben een vintage-ogend bloemen-borduurwerk in prachtige herfstkleuren.

Campagne

Met deze campagne verrast de inmiddels 282 jaar bestaande schoenenmerk ons weer. De jaren ’70 komen met de campagnefoto’s, waar Lauren Verster en Floris van Bommel zelf hèt gezicht van zijn, helemaal terug. Een kleurrijke huiskamersfeer maken de foto’s spontaan en krachtig.

Floris van Bommel

Deze prachtstukken maken het makkelijker om afscheid te nemen van onze flipfloppers. Wat vind u? U kunt hier de volledige collectie bekijken.

“My earliest memory isn't of a boat, but of the sound of a boat.” Was gezegd: Karl Lagerfeld. Hij legde voor Chanel’s 2018/2019 Cruise collection, de Spaanse actrice Penelope Cruz vast op de gevoelige plaat en dat is enorm goed gelukt.

Baretten, blote schouders en een blik naar de horizon spreken allemaal tot de verbeelding: zeilen op de Middellandse Zee.

Voor de Cruise-collectie 2018/19 staat Penélope Cruz centraal als het gezicht en de inspiratie van de campagne.

Of het nu gaat om gebreide kleding of een tweedjas, Cruz kijkt de kijker rechtstreeks aan en houdt onze aandacht.

Op andere momenten lijkt ze bijna te mijmeren over vervlogen reizen, of een beeld van haar volgende bestemming.

Cruz en Lagerfeld lijken een match made in heaven. Wát een mooie foto’s!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

DiorAmour is de nieuwste collectie van Dior en een ode aan de ontwerper die zelf ook altijd een talisman bij zich droeg. Frisse kleuren en een speelse knipoog geven deze sieraden en accessoires écht dat beetje extra. 

De nieuwe sieradencollectie DiorAmour is een ode aan Christian Dior die altijd erg bijgelovig is geweest. In zijn binnenzak droeg hij altijd kleine geluksbrengers (een klavertje vier, een stuk hout, een gouden munt, een ster en twee harten).

Als subtiele knipoog naar deze talismans, is de DiorAmour collectie getekend met deze harten.

Behalve dat kleine beetje geluk, zijn het ook echt prachtige bedeltjes. Heel win-win!

Beeld: Morgan O’Donnovan