Welke designers trekt ze aan?

Kate, William en de kinderen trekken volgende week naar Polen voor een officieel bezoek. En volgens bronnen maakt Kate zich op voor een waar Pools mode-offensief.

De vaste styliste van de duchess of Cambridge zou in de aanloop naar het reisje al een bijzondere jas van het Poolse label Sylwia Romaniuk hebben besteld. De lange jas – die inderdaad helemaal Kate’s stijl lijkt – heet heel toepasselijk ‘de Diana’.

Ook tassenmerk Etui kon volgens insiders op een bestelling vanuit het paleis rekenen. Kate is al langer fan van het merk, en had zelfs een exemplaar bij zich tijdens de officiële verjaardag van koningin Elizabeth, een paar weken geleden.

Wij verheugen ons vast op de modeparade van komende week, die je natuurlijk kunt volgen via Nouveau.nl.

 

“My earliest memory isn't of a boat, but of the sound of a boat.” Was gezegd: Karl Lagerfeld. Hij legde voor Chanel’s 2018/2019 Cruise collection, de Spaanse actrice Penelope Cruz vast op de gevoelige plaat en dat is enorm goed gelukt.

Baretten, blote schouders en een blik naar de horizon spreken allemaal tot de verbeelding: zeilen op de Middellandse Zee.

Voor de Cruise-collectie 2018/19 staat Penélope Cruz centraal als het gezicht en de inspiratie van de campagne.

Of het nu gaat om gebreide kleding of een tweedjas, Cruz kijkt de kijker rechtstreeks aan en houdt onze aandacht.

Op andere momenten lijkt ze bijna te mijmeren over vervlogen reizen, of een beeld van haar volgende bestemming.

Cruz en Lagerfeld lijken een match made in heaven. Wát een mooie foto’s!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

DiorAmour is de nieuwste collectie van Dior en een ode aan de ontwerper die zelf ook altijd een talisman bij zich droeg. Frisse kleuren en een speelse knipoog geven deze sieraden en accessoires écht dat beetje extra. 

De nieuwe sieradencollectie DiorAmour is een ode aan Christian Dior die altijd erg bijgelovig is geweest. In zijn binnenzak droeg hij altijd kleine geluksbrengers (een klavertje vier, een stuk hout, een gouden munt, een ster en twee harten).

Als subtiele knipoog naar deze talismans, is de DiorAmour collectie getekend met deze harten.

Behalve dat kleine beetje geluk, zijn het ook echt prachtige bedeltjes. Heel win-win!

Beeld: Morgan O’Donnovan