Jackie Kennedy Onassis stond bekend om haar goede kledingkeuze. Hier haar 6 kledingregels.

b0dabf610a39a301b234d944cbeed76f

1. Schouders
Laat je schouders zien en draag een strapless jurk.

2. Felle kleuren
Iedereen kan felle kleuren dragen maar stem hierop wel je accessoires en make-up af. Houd deze eenvoudig. Nooit dubbelop.

3. Taille
Benadruk je taille door een opvallende riem te dragen op een jurk.

4. Zwart-wit
Bij twijfel, draag zwart-wit. Als je niet weet wat je moet aantrekken voor de gelegenheid ga op safe.

5. Kraag
Een simpele outfit wordt het helemaal met een bijzondere kraag.

6. Prints
Draag grafische prints. Paisley, bloemen, strepen. Durf deze te dragen. Maar hier geldt ook nooit dubbelop, eenvoudige accessoires en make-up.

En natuurlijk de belangrijkste regel voor alle outfits, stem de kleur van je tas en schoenen af op je kleding.

Bron: www.townandcountrymag.com

De dochters van Yolanda, Gigi en Bella Hadid zijn inmiddels gearriveerde supermodellen. Ook de jongste telg uit de familie, Anwar Hadid, timmert aardig aan de weg die catwalk heet. Dat bleef niet onopgemerkt door de New York Fashion Week, die een dijk van een video met het viertal opnam.

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in