Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het item waarvan je dacht dat je zonder kon is weer terug!

Hoewel we nog volop in de zomer zitten, is modeland alweer druk bezig met de trends voor het najaar. Als we de catwalk goed bestuderen zien we dat één item weer helemaal hip is: de blazer met schoudervullingen. Wie had dat gedacht? De aanstichter: Balenciaga. Onze schouders zullen dit najaar dus ...

Het item waarvan je dacht dat je zonder kon is weer terug!

Hoewel we nog volop in de zomer zitten, is modeland alweer druk bezig met de trends voor het najaar. Als we de catwalk goed bestuderen zien we dat één item weer helemaal hip is: de blazer met schoudervullingen. Wie had dat gedacht?

De aanstichter: Balenciaga. Onze schouders zullen dit najaar dus flink in the picture staan. Denk groot, groter, grootst deze herfst en winter. We zien de schoudervullingen - die overigens in de jaren dertig bekend zijn geworden door ontwerpster Elsa Schiaperelli - met name in blazers, maar ook in jurken en shirts mistaan ze niet. 

Inspiratie
Dat hebben we gespot op de catwalk bij Saint Laurent, Jil Sander, Balenciaga, Céline en Miu Miu. Inspiratie nodig? Bekijk hieronder wat we binnenkort in de winkels kunnen verwachten. Heb jij nog schoudervullingen in de garderobe?

Balenciaga

Saint Laurent

Jil Sander

Miu Miu

Céline