Het is dé fashion trend: een zeer betaalbare kledinglijn ontwerpen. Victoria Beckham deed het eerder dit jaar voor de modeketen Target en Heidi Klum maakt nu de eerste items van haar budgetlijn bekend. 

Het Duitse topmodel klom in de designerpen voor Lidl, de eveneens van oorsprong Duitse supermarktketen.

Groots gepresenteerd
Heidi Klum (44) kondigde de mode-samenwerking onlangs aan. De 18-delige collectie zal groots worden gepresenteerd op 18 september, tijdens de New York Fashion Week. De locatie had niet perfecter kunnen zijn, aangezien de kledinglijn ('Heidi & The City' genaamd) is geïnspireerd op deze Amerikaanse metropool.

Lees ook: Schoonheid is leeftijdloos: 73-jarig model schittert op de catwalk van Simone Rocha

City chic
In het eerste voorproefje van de kledinglijn - met prijzen die beginnen bij zesenhalve euro - werden glanzende bomberjacks, skinny jeans en jurkjes in luipaardprint getoond - alle in de iconische 'city chic' stijl van The Big Apple

Niet alleen voor size zero
Natuurlijk stond Heidi zelf ook model: zij showt (zie foto hierboven) een zwarte blazer met lovertjes, een zwart vest en een marineblauwe skinny jeans. Een suède jack uit de lijn houdt ze vast. De collectie belooft stijlvol te zijn én vriendelijk voor de portemonnee: de prijzen variëren van ongeveer € 6,50 tot zo'n € 55.

'Elke vrouw oogt fantastisch'
Heidi: "Ik wilde een kledinglijn ontwerpen met een wow-effect, die gemakkelijk te combineren is en die elke vrouw er fantastisch uit laat zien - en dat alles voor een heel goede prijs." In no time uitverkocht? Sicherlich!

“My earliest memory isn't of a boat, but of the sound of a boat.” Was gezegd: Karl Lagerfeld. Hij legde voor Chanel’s 2018/2019 Cruise collection, de Spaanse actrice Penelope Cruz vast op de gevoelige plaat en dat is enorm goed gelukt.

Baretten, blote schouders en een blik naar de horizon spreken allemaal tot de verbeelding: zeilen op de Middellandse Zee.

Voor de Cruise-collectie 2018/19 staat Penélope Cruz centraal als het gezicht en de inspiratie van de campagne.

Of het nu gaat om gebreide kleding of een tweedjas, Cruz kijkt de kijker rechtstreeks aan en houdt onze aandacht.

Op andere momenten lijkt ze bijna te mijmeren over vervlogen reizen, of een beeld van haar volgende bestemming.

Cruz en Lagerfeld lijken een match made in heaven. Wát een mooie foto’s!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

DiorAmour is de nieuwste collectie van Dior en een ode aan de ontwerper die zelf ook altijd een talisman bij zich droeg. Frisse kleuren en een speelse knipoog geven deze sieraden en accessoires écht dat beetje extra. 

De nieuwe sieradencollectie DiorAmour is een ode aan Christian Dior die altijd erg bijgelovig is geweest. In zijn binnenzak droeg hij altijd kleine geluksbrengers (een klavertje vier, een stuk hout, een gouden munt, een ster en twee harten).

Als subtiele knipoog naar deze talismans, is de DiorAmour collectie getekend met deze harten.

Behalve dat kleine beetje geluk, zijn het ook echt prachtige bedeltjes. Heel win-win!

Beeld: Morgan O’Donnovan