Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

FILM: ONCE AND FOREVER VAN KARL LAGERFELD

ONCE AND FOREVER Een nieuwe korte film over Coco Chanel met Karl Lagerfeld als regisseur. De hoofdrol in deze film (11 minuten) wordt gespeeld door Kirsten Stewart. Zij is in de film te zien als de jonge actrice met een intens slecht humeur (just like Coco). Coco Chanel op oudere leeftijd wordt g...

FILM: ONCE AND FOREVER VAN KARL LAGERFELD

ONCE AND FOREVER

Een nieuwe korte film over Coco Chanel met Karl Lagerfeld als regisseur. De hoofdrol in deze film (11 minuten) wordt gespeeld door Kirsten Stewart. Zij is in de film te zien als de jonge actrice met een intens slecht humeur (just like Coco). Coco Chanel op oudere leeftijd wordt gespeeld door Géraldine Chaplin. De modevrienden Baptise Giabiconi en Laura Brown van Karl Lagerfeld spelen ook mee in de film. De film werd gisteren voor het eerst getoond in Rome tijdens de Métiers d’Arts show. 

Op de vraag hoe Kirsten het vond om Chanel-jurken te dragen uit 1919 en 1938 antwoordde zij: "De vintage couture stukken waren overweldigend. Ik kon de geschiedenis bij elke stap voelen. Om te kijken door het archief is een enorm voorrecht, maar om ze echt voelen, te dragen. . . is niet te beschrijven".