ONCE AND FOREVER

Een nieuwe korte film over Coco Chanel met Karl Lagerfeld als regisseur. De hoofdrol in deze film (11 minuten) wordt gespeeld door Kirsten Stewart. Zij is in de film te zien als de jonge actrice met een intens slecht humeur (just like Coco). Coco Chanel op oudere leeftijd wordt gespeeld door Géraldine Chaplin. De modevrienden Baptise Giabiconi en Laura Brown van Karl Lagerfeld spelen ook mee in de film. De film werd gisteren voor het eerst getoond in Rome tijdens de Métiers d’Arts show. 

Op de vraag hoe Kirsten het vond om Chanel-jurken te dragen uit 1919 en 1938 antwoordde zij: "De vintage couture stukken waren overweldigend. Ik kon de geschiedenis bij elke stap voelen. Om te kijken door het archief is een enorm voorrecht, maar om ze echt voelen, te dragen. . . is niet te beschrijven".

 

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Het luxe modemerk brengt voor de lancering van hun 9e damesgeur Attrepe-Rêves twee toppers uit Hollywood samen. Regisseur Sam Mendes kennen we van James Bond: Spectre en American Beauty.

Hij slaat de handen ineen met Actrice Emma Stone die we in de serene campagne-film, de eerste voor Louis Vuitton, verschillende landschappen zien doorkruisen.

Wij vinden het een plaatje, kijk maar mee: 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in