Het moderne online platform voor luxueuze designer labels en ’s werelds grootste tassenmuseum slaan de handen ineen.

More content below the advertising
Rebelle

Van 14 april t/m 4 juli stelt REBELLE.com unieke vintage tassen en accessoires tentoon in Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam. Passend bij de bloementrend van dit voorjaar roept de expositie een beeld op van een Parijse winkelstraat op een mooie lentedag, met etalages om voor te staan zwijmelen. Tassen van klinkende ontwerpersnamen als Hermès, Chanel, Dior, Gucci, Louis Vuitton, Céline en Saint Laurent zijn in de kleurrijke tentoonstelling te aanschouwen.
In de expositie passeren de meest iconische tassen van de grootste merken de revue. Stuk voor stuk exemplaren waar ons modehart sneller van gaat kloppen, zoals de 2.55 van Chanel of een Birkin Bag van Hermès. Een uitgelezen kans om kennis over grote merken en meest luxueuze fashion items op te doen. Het is uniek voor het Tassenmuseum dat de tentoongestelde tassen ook direct te koop zijn. Normaliter verkoopt het museum alleen tassen van hedendaagse ontwerpers. Via de website van REBELLE zijn de items in het museum direct aan te schaffen en kunnen bezoekers natuurlijk ook eigen designer-items te koop zetten. Alle tentoongestelde producten omvatten tezamen een waarde van meer dan € 210.000, met als duurste tas een alligator Hermès Birkin bag van € 35.000.

REBELLE en Tassenmuseum Hendrikje vinden elkaar in een grote voorliefde voor designer tassen. Het museum aan de Herengracht vormt dan ook de perfecte locatie om de mooiste collectiestukken van REBELLE te exposeren. Het moment is niet toevallig gekozen, omdat het Amsterdamse Tassenmuseum in het weekend van 16 en 17 april haar 20-jarige bestaan viert.

REBELLE

REBELLE biedt een breed scala aan hoogwaardige damesmode, een bijzondere selectie van vintage en tweedehands items zoals tassen, schoenen, kleding en accessoires uit exclusieve collecties. Om een uitstekende staat en absolute authenticiteit te garanderen wordt elk item door een team van experts onderworpen aan grondige conditie- en authenticiteitscontroles. Het online aankopen van die vintage Chanel tas vormt zo geen risico meer. Dit maakt REBELLE de ideale plek om designermode voor een betaalbare prijs te vinden en om high-end kleding en accessoires een nieuw thuis te bieden. Meer informatie is te vinden op www.rebelle.com.

TASSENMUSEUM HENDRIKJE

Tassenmuseum Hendrikje viert dit jaar haar 20-jarig jubileum. Het museum is ontstaan vanuit de particuliere collectie van Hendrikje en Heinz Ivo. Vanuit hun Amstelveense woning verhuisde het Tassenmuseum in 2007 naar een prachtig pand gelegen aan de Herengracht in Amsterdam, onderdeel van het UNESCO Werelderfgoed de Amsterdamse Grachtengordel. Vanuit hier groeide het uit tot één van de tien beste modemusea ter wereld. In 2015 stond het museum in de top 10 van de beste onontdekte musea ter wereld in het Britse Dagblad The Guardian en werd het opgenomen in de top 16 Best Fashion Museums in the World van Condé Nast. De collectie van het Tassenmuseum bevat inmiddels meer dan 5.000 tassen, van historische stukken uit de 15e eeuw tot tijdloze klassiekers van modern design van bekende modehuizen zoals Chanel, Louis Vuitton en Hermès. Meer informatie is te vinden op www.tassenmuseum.nl.

Vivienne Westwood heeft zondag haar modeshow tijdens de London Fashion Week getransformeerd tot protest.

De Britse modeontwerpster en activist liet modellen allerlei boodschappen uitdragen.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Green Peace - mutual support with Vivienne Westwood

Een bericht gedeeld door Suzy Menkes (@suzymenkesvogue) op

Zo kwamen onder andere het milieu en Brexit aan bod.

Zelf ging ze ook de straat op.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Veel kleuraccenten, maar ook de onmiskenbare stijlvolle accenten waar we VB van kennen. Powervrouw Victoria Beckham's show bracht alle modekenners in vervoering. Zelf gaf ze ook een kijkje achter de schermen van haar LFW2019.

De puntkraag maakt een revival dankzij de ontwerpster.

More content below the advertising

De combinatie van aardse kleuren en felle accenten, viel op.

Ook VB gaat mee in de dierenprints met deze spannende peep-toe soklaars.

Suzy Menkes sprak de trotse en opgeluchte Victoria meteen na de show.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sex is in the air...Victoria Beckham talks about fashion seduction

Een bericht gedeeld door Suzy Menkes (@suzymenkesvogue) op

En na de show was het prettig ontspannen met David en de kinderen. Een goed glas wijn is welverdiend!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

After show lunch with my favorite people x I could not do it without you x kisses 😘 #VBAW19

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in