Speciaal voor lezeressen van Nouveau organiseert Laurèl een bijzondere workshop in de winkel in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Tijdens deze geheel verzorgde ochtend, middag of avond wordt u helemaal in de watten gelegd en leert u alles wat u wilt weten over de beste styling en visagie. Wanneer u deze workshop hebt gevolgd, zult u nooit meer een miskoop doen en weet u precies welke basisgarderobe iedere vrouw in haar kast zou moeten hebben. Onder leiding van 'Styled by Linda' ontvangt u een persoonlijk stylingadvies, waarin wordt verteld welke outfits en kleuren het beste bij uw type passen.

TOT IN DE PUNTJES
Bij een perfecte kledingstijl hoort natuurlijk ook de perfecte make-up. Vandaar dat een aantal professionele visagisten u de kneepjes van het vak komt leren, zodat u daarna zelf een prachtige look kunt creëren. Aangezien een mooi uiterlijk begint bij een mooi innerlijk zullen Richard Walraven en Matthias Kleingeld van cateringbedrijf "GEWOON eten en meer' zorgen voor fantastische hapjes.

SCHRIJF U SNEL IN!
Wilt u deze exclusieve workshop bijwonen en de goodiebag t.w.v. € 80,-. Klik hier om u in te schrijven:  www.nouveau.nl/laurel

Datum: zaterdag 22 februari 2014
Locatie: Laurel, P.C. Hooftstraat 113, Amsterdam
Prijs: € 59,-

PROGRAMMA:
Ochtend 10.00 - 13.00 uur
Middag 14.00 - 17.00 uur
Avond 18.00 - 21.00 uur

Voor vragen kunt u contact opnemen met World of Workshops, tel. 06-24 54 96 26.

 

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Het luxe modemerk brengt voor de lancering van hun 9e damesgeur Attrepe-Rêves twee toppers uit Hollywood samen. Regisseur Sam Mendes kennen we van James Bond: Spectre en American Beauty.

Hij slaat de handen ineen met Actrice Emma Stone die we in de serene campagne-film, de eerste voor Louis Vuitton, verschillende landschappen zien doorkruisen.

Wij vinden het een plaatje, kijk maar mee: 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in