Kate Middleton tovert vaak verschillende VaVaVoom-outfits uit haar royal(e) kast tevoorschijn. Outfits die vervolgens in no-time uitverkocht zijn. Daar moeten we iets mee doen, dachten designers Dolce & Gabbana.

 

En dus bedachten de heren 'The Middleton'. The Duchess of Cambridge verscheen namelijk vorig jaar gorgeous in green tijdens haar bezoek aan Canada. De groene jurk van Dolce & Gabbana was speciaal voor Kate ontworpen, want het originele model (met andere knopen en een horloge erop geborduurd) was niet helemaal haar smaak. Je begrijpt wel dat het originele 'groentje' in rap tempo over de toonbank vloog.

 

Voor op de verlanglijst!
Daarom is deze jurk nu opnieuw uitgebracht onder een andere naam: The Middleton. De japon is zowel in het groen als in het wit te koop voor 1950 euro bij Net-a-Porter. Een exemplaar voor op de verlanglijst dus. Wees er snel bij, want wij denken dat de jurk in 'a hot second' uitverkocht zal zijn.

 

“My earliest memory isn't of a boat, but of the sound of a boat.” Was gezegd: Karl Lagerfeld. Hij legde voor Chanel’s 2018/2019 Cruise collection, de Spaanse actrice Penelope Cruz vast op de gevoelige plaat en dat is enorm goed gelukt.

Baretten, blote schouders en een blik naar de horizon spreken allemaal tot de verbeelding: zeilen op de Middellandse Zee.

Voor de Cruise-collectie 2018/19 staat Penélope Cruz centraal als het gezicht en de inspiratie van de campagne.

Of het nu gaat om gebreide kleding of een tweedjas, Cruz kijkt de kijker rechtstreeks aan en houdt onze aandacht.

Op andere momenten lijkt ze bijna te mijmeren over vervlogen reizen, of een beeld van haar volgende bestemming.

Cruz en Lagerfeld lijken een match made in heaven. Wát een mooie foto’s!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

DiorAmour is de nieuwste collectie van Dior en een ode aan de ontwerper die zelf ook altijd een talisman bij zich droeg. Frisse kleuren en een speelse knipoog geven deze sieraden en accessoires écht dat beetje extra. 

De nieuwe sieradencollectie DiorAmour is een ode aan Christian Dior die altijd erg bijgelovig is geweest. In zijn binnenzak droeg hij altijd kleine geluksbrengers (een klavertje vier, een stuk hout, een gouden munt, een ster en twee harten).

Als subtiele knipoog naar deze talismans, is de DiorAmour collectie getekend met deze harten.

Behalve dat kleine beetje geluk, zijn het ook echt prachtige bedeltjes. Heel win-win!

Beeld: Morgan O’Donnovan