Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze nieuwe kledinglijn is geïnspireerd op prinses Diana

Tot op de dag van vandaag is prinses Diana een wereldwijd stijlicoon. Haar invloed op de modewereld heeft ook indruk gemaakt op de Britse modeketen Asos. Zo brengt Asos een ode aan Lady Diana met hun nieuwste mini-collectie. De mini-collectie is ontworpen in samenwerking met de oprichtster van Wa...

Deze nieuwe kledinglijn is geïnspireerd op prinses Diana

Tot op de dag van vandaag is prinses Diana een wereldwijd stijlicoon. Haar invloed op de modewereld heeft ook indruk gemaakt op de Britse modeketen Asos. Zo brengt Asos een ode aan Lady Diana met hun nieuwste mini-collectie.

De mini-collectie is ontworpen in samenwerking met de oprichtster van Wah Nails, Sharmadean Reid. 'Ik was de assistente van Nicola Formichetti (nu hoofdontwerper van Diesel) en heb als stylist en consultant gewerkt,’ vertelt Reid. De inspiratie voor deze collectie putte Sharmadean uit een boek dat zij tijdens haar studie las, waarin foto's van de kledingstijl van prinses Diana te zien waren. 'Asos wilde al jaren een samenwerking met mij aangaan, maar ik wilde het alleen doen als ik een goed idee had. Nu is het de perfecte timing daarvoor.' Ook de design director van Asos, Vanessa Spence, is te spreken over de samenwerking: 'Met de meeste samenwerkingen proberen wij onze klanten iets anders te bieden dan wat wij normaal gesproken verkopen en met deze Wah x Asos collectie doen we precies dat.' De collectie bestaat onder meer uit een jurk in de favoriete kleur van prinses Di (knalroze) en een moderne variant van de iconische off-the-shoulder revenge dress.

Ondanks de royale look is het onnodig om veel geld uit te geven. Bekijk de items uit de Wah x Asos mini-collectie hieronder, die via Asos verkrijgbaar zijn.