Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Denim voor elke dag

Mart Visser presenteert: denim nieuwe stijl! Classics met de look van dit seizoen. Nouveau selecteerde alvast de mooiste stukken. Jeans à la MartDenim is niet meer weg te denken uit een moderne garderobe. Naast de vertrouwde jeans zijn er tegenwoordig heerlijke denim blouses en jurkjes om te drag...

Denim voor elke dag

Mart Visser presenteert: denim nieuwe stijl! Classics met de look van dit seizoen. Nouveau selecteerde alvast de mooiste stukken.

Jeans à la Mart
Denim is niet meer weg te denken uit een moderne garderobe. Naast de vertrouwde jeans zijn er tegenwoordig heerlijke denim blouses en jurkjes om te dragen. Reden voor Mart Visser om een elegante jeanscollectie te ontwerpen. Uiteraard gebaseerd op zijn onmiskenbare signatuur: vrouwelijk en tijdloos.

Zijdezacht design
Alle stukken zijn gemaakt van tencel, een nieuwe, plantaardige vezel die aanvoelt als zijde. Top Jessica is ideaal voor de casual look. De Hailey denim jurk is perfect te combineren: sportief, met sneakers, of helemaal in stijl met een paar hakken. De Kennedy witte blouse is een classic die altijd goed staat.

Bestel nu al de nieuwe items op Mart Visser