Mart Visser presenteert: denim nieuwe stijl! Classics met de look van dit seizoen. Nouveau selecteerde alvast de mooiste stukken.

Jeans à la Mart
Denim is niet meer weg te denken uit een moderne garderobe. Naast de vertrouwde jeans zijn er tegenwoordig heerlijke denim blouses en jurkjes om te dragen. Reden voor Mart Visser om een elegante jeanscollectie te ontwerpen. Uiteraard gebaseerd op zijn onmiskenbare signatuur: vrouwelijk en tijdloos.

Zijdezacht design
Alle stukken zijn gemaakt van tencel, een nieuwe, plantaardige vezel die aanvoelt als zijde. Top Jessica is ideaal voor de casual look. De Hailey denim jurk is perfect te combineren: sportief, met sneakers, of helemaal in stijl met een paar hakken. De Kennedy witte blouse is een classic die altijd goed staat.

Bestel nu al de nieuwe items op Mart Visser

De dochters van Yolanda, Gigi en Bella Hadid zijn inmiddels gearriveerde supermodellen. Ook de jongste telg uit de familie, Anwar Hadid, timmert aardig aan de weg die catwalk heet. Dat bleef niet onopgemerkt door de New York Fashion Week, die een dijk van een video met het viertal opnam.

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in