De invloed van het stijlicoon leeft zeventien jaar na haar tragische dood voort

Stijl en tragedie hand in hand
Carolyn Bessette Kennedy blijft twintig jaar na haar iconische huwelijk met John F. Kennedy Jr. een modeicoon, maar ook een raadsel. Als aangetrouwde vrouw van de enige 'Royal Family' die de United States heeft gekend, heeft Carolyn aardig wat trekjes van haar schoonmoeder Jackie. De Kennedy’s: een familie waar stijl en tragedie hand in hand gaan.

Openlijke ruzies
In Carolyns korte publieke leven heeft zij veel indruk gemaakt met haar klassieke uitstraling, maar ook met de openlijke ruzies met JFK Jr. Haar relatie en gevoel voor mode waren steeds het onderwerp gesprek in de media. Zo kunnen wij er wel een boek over schrijven, maar dat is al gedaan door haar ex.

Tijdloze look
Carolyn Bessette werkte bij Calvin Klein, waardoor haar eenvoudige en stijlvolle outfits geen verrassing waren. Hoewel de afbeeldingen van haar al oud zijn, zijn ze niet gedateerd. Zij volgde geen trends, maar haar eigen mode. Deze vijf outfits, door haar gecombineerd, kun je ook anno nu nog kopen. Een minimalistische en tijdloze look, gebracht door Carolyn Bessette Kennedy.

John F. Kennedy Jr. en Carolyn Bessette vertrekken uit hun appartement in New York City, 1996.

Jurk: Atea Oceanie. Jas: J. Crew. Schoenen: Sarah Flint.

 

 

John F Kennedy Jr. en Carolyn Bessette arriveren op het Whitney Museum Gala in 1997

Rok: The Row. Top: H&M. Clutch: Aerin. Schoenen: Ann Mashburn.

 

 

John F. Kennedy Jr. en zijn vrouw komen terug bij hun appartement in New York op 9 maart 1999 na een avondje uit.

Blouse: Ann Mashburn. Rok: ElleryClutch: The Row. Schoenen: Jimmy Choo.

 

 

John F. Kennedy Jr. en Carolyn Bessette op de Robin Hood Foundation in 1998.

Jasje: Escada. Rok: Giacobbe. Schoenen: Aquazurra.

 

John F. Kennedy Jr. and Carolyn Bessette op het Municipal Art Society Gala in 1998.

Jurk: Dolce&Gabbana. Clutch: Hunting SeasonSchoenen: Manolo Blahnik.

 

Bron: Town & Country

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Het luxe modemerk brengt voor de lancering van hun 9e damesgeur Attrepe-Rêves twee toppers uit Hollywood samen. Regisseur Sam Mendes kennen we van James Bond: Spectre en American Beauty.

Hij slaat de handen ineen met Actrice Emma Stone die we in de serene campagne-film, de eerste voor Louis Vuitton, verschillende landschappen zien doorkruisen.

Wij vinden het een plaatje, kijk maar mee: 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in