De Bijenkorf SS16 modecampagne: Freedom of Fashion met actrice Tilda Swinton

Vanaf 24 februari start de Bijenkorf haar ‘Freedom of Fashion’ voorjaarscampagne. De hoofdrol in de nieuwe commercial is voor de Britse, met awards onderscheiden, actrice Tilda Swinton. Bekend van zowel arthouse als mainstream films en tevens een fashion icon. De fotografe Frederike Helwig regisseerde de commercial en schoot de campagnefoto’s waarin het vieren van je eigen stijl centraal staat.

De boodschap (voice over) is van Tilda Swinton zelf. Deze betrokkenheid vanuit de actrice is uniek. Dit leverde een prachtige tekst op passend bij het thema:

The world is wide and high
And you are in it
Stay open
Cherish the authentic
Stay curious
Don't be afraid
The world is wide and freehearted
And the road winding
Celebrate every bend
Words can be overrated
Tell us who you are without them
Take your self in your own two hands and hold it high and proud
Fly your flag with joy

Over de regisseur

Frederike Helwig is een Duitse fashion en portretfotografe en heeft voor vele grote, internationale titels gewerkt. Ze is bekend vanwege haar gemixte stijl van fotograferen, een combinatie van documentair en fashion.

Over Tilda Swinton

De Britse actrice won meerdere filmprijzen waaronder een Oscar. Ze speelde in vele films o.a Michael Clayton, Chronicles of Narnia en The Grand Budapest Hotel. Daarnaast is zij model, performancekunstenaar en dankbare muze voor modeontwerpers. Ze werkte eerder onder andere samen met Viktor & Rolf en Chanel.

Website

www.debijenkorf.nl

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Het luxe modemerk brengt voor de lancering van hun 9e damesgeur Attrepe-Rêves twee toppers uit Hollywood samen. Regisseur Sam Mendes kennen we van James Bond: Spectre en American Beauty.

Hij slaat de handen ineen met Actrice Emma Stone die we in de serene campagne-film, de eerste voor Louis Vuitton, verschillende landschappen zien doorkruisen.

Wij vinden het een plaatje, kijk maar mee: 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in