Dames Designer Afdeling

Designer

Op de tweede etage van De Bijenkorf is de nieuwe dames designer afdeling geopend. Nieuwe merken als Céline, Balenciaga, Chloé, Alexander McQueen, Marni, Sies Marjan en Gucci zijn toegevoegd.

Op de derde etage kunnen dames hun hart ophalen op de flink uitgebreide schoenenafdeling, de grootste van de Benelux. Meer dan 65 merken, waarvan 15 nieuwe merken als Gucci, Tom Ford, Maison Margiela. Ook is het sneaker aanbod vergroot en is er een nieuwe shop van Filling Pieces geopend. Naast de nieuwe shop in shops van Tod's, Jimmy Choo en Salvatore Ferragamo is ook het aanbod van reeds aanwezige merken als Balenciaga, Chloé en Isabel Marant fors gegroeid.

Vanaf oktober zal op de eerste etage mannenwereld gecreëerd worden met een compleet vernieuwde en uitgebreide designermerken afdeling. Vanaf deze week is de herenschoenen afdeling gereed met een aanbod variërend van Balenciaga, Gucci, Lanvin, Nike, Adidas en geheel nieuwe shop in shop van Tod’s.

Aankomend weekend (10 en 11 september) staat in het teken van de mooiste merken en bruisen de afdelingen van speciale events en feestelijke activiteiten. Beide dagen is er ook een exclusief podiumprogramma. Klik hier voor het programma van het Fashion Weekend in de vernieuwde Bijenkorf.

www.debijenkorf.nl

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Het luxe modemerk brengt voor de lancering van hun 9e damesgeur Attrepe-Rêves twee toppers uit Hollywood samen. Regisseur Sam Mendes kennen we van James Bond: Spectre en American Beauty.

Hij slaat de handen ineen met Actrice Emma Stone die we in de serene campagne-film, de eerste voor Louis Vuitton, verschillende landschappen zien doorkruisen.

Wij vinden het een plaatje, kijk maar mee: 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in