Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chanel komt met deze emoji's die je nu wilt downloaden

Chanel-fans (oftewel: wij allen), jullie iMessages staan op het punt een stuk chiquer te worden. Om te vieren dat Chanel de nieuwe Rouge Coco Gloss lanceert, de lipgloss die Lily-Rose Depp (de dochter van Johnny) zo mooi draagt, heeft het luxe merk een collectie Chanel-emoji's voor iPhones ontwor...

Chanel komt met deze emoji's die je nu wilt downloaden

Chanel-fans (oftewel: wij allen), jullie iMessages staan op het punt een stuk chiquer te worden.

Om te vieren dat Chanel de nieuwe Rouge Coco Gloss lanceert, de lipgloss die Lily-Rose Depp (de dochter van Johnny) zo mooi draagt, heeft het luxe merk een collectie Chanel-emoji's voor iPhones ontworpen, die zo leuk zijn dat je bijna een excuus zou verzinnen om ze in élk berichtje te gebruiken.

Lees ook: Vijf tinten voorjaar (de nagellak trends van 2017)

'Duimpje' met rode Chanel-nagellak
De emoji-collectie bevat onder andere de meest glamourous kop koffie die we ooit zagen, een roze verjaardagstaart, een Chanel-vliegtuig en de zoetste Chanel make-upproducten. Er is ook een 'duimpje' met rode Chanel-nagellak en de iconische CC-cadeaudoos - als perfecte hint voor wat je graag voor je verjaardag wilt krijgen... ;) 

Zo doe je het
Het gaat dus niet om WhatsApp-berichten, maar om je gewone berichten. Heb je de emoji's gedownload? Druk dan op het pijltje naast de ruimte waarin je je berichten tikt, dan zie je een A en daaronder vind je deze Chanel-'stickers'.

Je downloadt ze hier. Graag gedaan! 

Bekijk hieronder een selectie van de emoji's:

Bron: Townandcountrymag.com