Chanel-fans (oftewel: wij allen), jullie iMessages staan op het punt een stuk chiquer te worden.

Om te vieren dat Chanel de nieuwe Rouge Coco Gloss lanceert, de lipgloss die Lily-Rose Depp (de dochter van Johnny) zo mooi draagt, heeft het luxe merk een collectie Chanel-emoji's voor iPhones ontworpen, die zo leuk zijn dat je bijna een excuus zou verzinnen om ze in élk berichtje te gebruiken.

Lees ook: Vijf tinten voorjaar (de nagellak trends van 2017)

'Duimpje' met rode Chanel-nagellak
De emoji-collectie bevat onder andere de meest glamourous kop koffie die we ooit zagen, een roze verjaardagstaart, een Chanel-vliegtuig en de zoetste Chanel make-upproducten. Er is ook een 'duimpje' met rode Chanel-nagellak en de iconische CC-cadeaudoos - als perfecte hint voor wat je graag voor je verjaardag wilt krijgen... ;) 

Zo doe je het
Het gaat dus niet om WhatsApp-berichten, maar om je gewone berichten. Heb je de emoji's gedownload? Druk dan op het pijltje naast de ruimte waarin je je berichten tikt, dan zie je een A en daaronder vind je deze Chanel-'stickers'.

Je downloadt ze hier. Graag gedaan! 

Bekijk hieronder een selectie van de emoji's:

Bron: Townandcountrymag.com

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Het luxe modemerk brengt voor de lancering van hun 9e damesgeur Attrepe-Rêves twee toppers uit Hollywood samen. Regisseur Sam Mendes kennen we van James Bond: Spectre en American Beauty.

Hij slaat de handen ineen met Actrice Emma Stone die we in de serene campagne-film, de eerste voor Louis Vuitton, verschillende landschappen zien doorkruisen.

Wij vinden het een plaatje, kijk maar mee: 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in