Ladress

De eerste fysieke winkel van LaDress is een feit. Vanaf nu is het succesvolle online modemerk niet alleen te koop via de online store, pop-up stores en department stores zoals de Bijenkorf en Breuninger in Duitsland maar ook in de Amsterdamse Negen Straatjes.

Meer service en beleving

Oprichtster Simone van Trojen wil haar klanten nog meer service en beleving bieden. Van Trojen: “De brand boutique is prachtig gesitueerd op de hoek Runstraat/Prinsengracht en is de ideale vorm om vrouwen mee te nemen in ons verhaal. In de kern gaat het perfecte jurkje om empowerment. Als je er goed uitziet zul je je goed voelen. Het geeft je de kracht om je hart te volgen en dromen waar te maken.” Daarnaast gelooft Simone enorm in de combinatie tussen online en offline.

Luxe en vrouwelijkheid

De brand boutique aan de Runstraat 33 ademt luxe en vrouwelijkheid op een manier die herkenbaar is voor LaDress en haar collecties. Bij binnenkomst wordt men direct verwelkomd door een grote bos kleurrijke rozen, magische foto's die op dat moment een inspiratie vormen voor het design en jurkjes variërend van maat XXS tot en met XXL. Moderne klassiekers die mooi zijn en mooi blijven, waarin vrouwen er niet alleen geweldig uitzien, maar waarin zij zich ook altijd en overal fantastisch voelen - of ze nu naar kantoor gaan, zijn uitgenodigd voor een feest of wanneer ze een dag aan het strand doorbrengen. LaDress biedt het perfecte jurkje voor iedere gelegenheid.

Over LaDress

Simone van Trojen had een droom die uitmondde in een geweldig avontuur. Vanuit haar zoektocht naar het perfecte jurkje voor ieder moment lanceerde ze LaDress. Het begon ongeveer tien jaar geleden met een webshop en één jurkje, doorknoopmodel Diane. Om aan de wens voor het voelen en passen van jurkjes tegemoet te komen werd LaDress Boutique gelanceerd, een rondreizend pop-up concept in Nederland en België. De volgende stap was Internationale groei via luxury department stores zoals de Bijenkorf in Nederland, Galeria Inno in België en Breuninger in Duitsland. Dit voorjaar maakte het van origine online merk een vernieuwende stap door het openen van haar eerste eigen brand boutique in de Negen straatjes in Amsterdam.

www.ladress.com

 

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Het luxe modemerk brengt voor de lancering van hun 9e damesgeur Attrepe-Rêves twee toppers uit Hollywood samen. Regisseur Sam Mendes kennen we van James Bond: Spectre en American Beauty.

Hij slaat de handen ineen met Actrice Emma Stone die we in de serene campagne-film, de eerste voor Louis Vuitton, verschillende landschappen zien doorkruisen.

Wij vinden het een plaatje, kijk maar mee: 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in