Tropical Florals van BULAGGI

clutch

Eén van de karakteristieke thema’s van de nieuwe Spring|Summer 2016 collectie van BULAGGI is het vrolijke Tropical Florals.

Flower Box

De musthave ‘Sowie’ van het thema Tropical Florals is een echte eyecatcher. De strakke lijnen in combinatie met opvallende details zorgen voor een chique, maar warme uitstraling. Deze clutches zijn in twee kleuren verkrijgbaar voor slechts € 41,95.  De feestelijke clutch met prachtige botanische print sluit door de knop aan de bovenzijde en is draagbaar in de hand, of op de schouder door middel van een korte- of een lange schouderband.

Bulaggi

ARWA BV is gespecialiseerd in modieuze damestassen en accessoires en verkoopt deze onder de merknaam BULAGGI. Vier keer per jaar brengt

clutch

komt er een collectie uit. Het merk bestaat al meer dan 40 jaar en staat bekend om de modieuze, trendy tassen voor dames. Het uitgebreide assortiment heeft tassen voor ieders smaak en stijl. Iedere Bulaggi tas is een combinatie van modieuze kleuren en materialen.
www.bulaggi.com

Mail & Win

Nouveau mag 4 clutches weggeven. Om kans te maken op een van de clutches stuur een mail met uw NAW-gegevens naar redactie@nouveau.nl met de omschrijving Bulaggi.
Deze actie is gesloten!

Wilt u niet zo lang wachten? Dan is de clutch ook te bestellen via www.bol.com.

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Het luxe modemerk brengt voor de lancering van hun 9e damesgeur Attrepe-Rêves twee toppers uit Hollywood samen. Regisseur Sam Mendes kennen we van James Bond: Spectre en American Beauty.

Hij slaat de handen ineen met Actrice Emma Stone die we in de serene campagne-film, de eerste voor Louis Vuitton, verschillende landschappen zien doorkruisen.

Wij vinden het een plaatje, kijk maar mee: 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in