Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met dank aan deze gezichtsoefeningen zie je er drie jaar jonger uit!

Wie had gedacht dat het trekken van gekke bekken je een jonger uiterlijk zou geven? Wij niet. Toch is uit onderzoek gebleken dat het wel degelijk echt werkt. Dertig minuten per dag is al genoeg om resultaat te zien. Drie jaar jongerOnderzoekers Mulam Alam, Anne Walter en Amelia Geisle van Courtes...

Met dank aan deze gezichtsoefeningen zie je er drie jaar jonger uit!

Wie had gedacht dat het trekken van gekke bekken je een jonger uiterlijk zou geven? Wij niet. Toch is uit onderzoek gebleken dat het wel degelijk echt werkt.

Dertig minuten per dag is al genoeg om resultaat te zien.

Drie jaar jonger
Onderzoekers Mulam Alam, Anne Walter en Amelia Geisle van Courtesy Northwestern University hebben hét bewijs in handen. Verschillende proefpersonen deden aan hun experiment mee. Allemaal deden ze twintig weken lang verschillende gezichtsoefeningen. Wat bleek? Ze zagen er echt jonger uit. 

Aan de bak!
De onderzoekers hadden na het experiment voor- en nafoto's aan dermatologen - die overigens niet van het onderzoek afwisten - voorgelegd. En gemiddeld werden de proefpersonen zo'n drie jaar jonger geschat. Missie geslaagd! Dus wil je gedag zegen tegen die rimpels, onderkin of strakkere jukbeenderen krijgen? Dan moet je toch echt aan de bak. Op internet zijn er verschillende oefeningen te vinden die je kunt. Bekijk er een paar hieronder. Succes!

Bron: The Telegraph
Beeld: Hollandse Hoogte