Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zussendag! Hoe is het met die van Máxima?

De zussen Zorreguieta: vijf heel verschillende vrouwen. Zussendag valt altijd op de eerste zondag in augustus en viert de unieke band tussen zussen, die elkaar de haren uit het hoofd kunnen rukken om een ongevraagd geleend truitje, maar elkaar ook door dik en dun steunen. Wie zijn de zusjes Zorre...

Zussendag! Hoe is het met die van Máxima?

De zussen Zorreguieta: vijf heel verschillende vrouwen.

Zussendag valt altijd op de eerste zondag in augustus en viert de unieke band tussen zussen, die elkaar de haren uit het hoofd kunnen rukken om een ongevraagd geleend truitje, maar elkaar ook door dik en dun steunen. Wie zijn de zusjes Zorreguieta en lijken ze een beetje op elkaar?

Koningin Máxima heeft drie halfzussen uit het eerste huwelijk van haar vader, met Marta López Gil. De meisjes heten María (1956, links), Angeles (1958, rechts) en Dolores (1965, midden) Zorreguieta López.

Met María del Cármen Cerruti Carricart kreeg hij in zijn tweede huwelijk nog eens vier kinderen, waaronder twee meisjes: Máxima is de oudste, de in 2018 overleden Inés Zorreguieta was de jongste.

Maria

Máxima's halfzus Maria Zorreguieta is getrouwd met Adrián Vilov, over haar is verder vrijwel niets bekend.

Ángeles

(c) Instituto Leloir

Ángeles heeft twee kinderen uit haar eerste huwelijk met Fernando Galante, Sebastián en Facundo. Uit een tweede huwelijk met Adrián Vojnov kreeg ze nog een dochter, Ana. Ángeles is professor, werkt als microbioloog en is hoofd van het laboratorium van het Instituto Leloir, waar ze ook vice-president van de Raad van Bestuur is.  

Dolores