Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zomerfotosessie: de meiden door de jaren heen

Even lekker terugblikken. De zomervakantie van de Oranjes komt eraan, het regeringsvliegtuig PH-GOV vloog dit weekend al op en neer naar Griekenland voor de nodige voorbereidingen, en Máxima, WA en hun meiden maken zich op voor de laatste school- en werkdagen en natuurlijk de zomerfotosessie. In ...

Zomerfotosessie: de meiden door de jaren heen

Even lekker terugblikken.

De zomervakantie van de Oranjes komt eraan, het regeringsvliegtuig PH-GOV vloog dit weekend al op en neer naar Griekenland voor de nodige voorbereidingen, en Máxima, WA en hun meiden maken zich op voor de laatste school- en werkdagen en natuurlijk de zomerfotosessie.

In afwachting van een van onze favoriete momenten van het hele jaar blikken wij deze week terug op andere zomerse fotosessies van ons koningshuis. Met vandaag in de spotlights: de drie A's — toen en nu.

In 2010 gingen de meiden voor het eerst met z'n drietjes op de foto, toen op de Eikenhorst

In 2015 vond de shoot op het strand plaats en zagen de meiden er nog héél anders uit dan anno 2020... (swipe <-->)

Wij kijken uit naar de nieuwste foto's, al gaven die van Koningsdag natuurlijk al enige indicatie van wat we kunnen verwachten.

De zussenliefde zit er in elk geval al tien jaar stevig in.

2010:

2012:

2016:

2017:

2018:

En 2019:

Wij zijn er klaar voor!

Beeld: RVD/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in