Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zó wordt Koningsdag in Paleis Huis ten Bosch

Nederland feest op afstand mee met de Oranjes. Koningsdag 2020 in Maastricht kan niet doorgaan door de coronaperikelen, maar ZM probeert er toch een feestje van te maken met zijn gezin. Hij wordt aanstaande maandag 53 jaar, wat best een oranje tompoes waard is.  Koning Willem-Alexander de Langhar...

Zó wordt Koningsdag in Paleis Huis ten Bosch

Nederland feest op afstand mee met de Oranjes.

Koningsdag 2020 in Maastricht kan niet doorgaan door de coronaperikelen, maar ZM probeert er toch een feestje van te maken met zijn gezin. Hij wordt aanstaande maandag 53 jaar, wat best een oranje tompoes waard is. 

Koning Willem-Alexander de Langharige (hier op een recent werkbezoek), koningin Máxima en prinsessen Amalia, Alexia en Ariane vieren Koningsdag maandag 27 april thuis op Paleis Huis ten Bosch. Zij zullen vanuit daar op het platform Koningsdag Thuis aanwezig zijn.

De koning zal rond 10.00 uur een korte boodschap uitspreken. Gedurende de dag worden beelden gedeeld van de viering van Koningsdag door het Koninklijk gezin. Geen idee wat we daarvan kunnen verwachten, maar fingers crossed voor Ariane op skates door de balzaal. En graag een rondleiding door Alexia in de walk-in closet. 

Om 16.00 uur sluit de Koning zijn verjaardag af door het glas te heffen tijdens de Nationale Toost. Op Nouveau vind je maandag uiteraard de leukste beelden van deze alternatieve Koningsdag!

Foto's (c) Brunopress, RVD 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in