Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zó woont de bestie van Máxima

Een inkijkje in de royal privéleefsfeer? Normaliter zegt het huis van je beste vriendin echt niet zoveel over je eigen stijl. Tenzij je beste vriendin werkt als interieurontwerpster natuurlijk. En zij recent nog je hele woonvleugel zou hebben ingericht. Dat is het geval met Máxima en Mariska Diet...

Zó woont de bestie van Máxima

Een inkijkje in de royal privéleefsfeer?

Normaliter zegt het huis van je beste vriendin echt niet zoveel over je eigen stijl. Tenzij je beste vriendin werkt als interieurontwerpster natuurlijk. En zij recent nog je hele woonvleugel zou hebben ingericht.

Dat is het geval met Máxima en Mariska Dietz, die de privévertrekken van Huis ten Bosch stevig onder handen zou hebben genomen voor de Oranjes erin trokken. De publieke vertrekken hebben we natuurlijk al naar hartenlust kunnen bewonderen. Maar hoe het paleis van WA en Máxima er behind the scenes uitziet, dat weten we niet.

De besties samen in Griekenland

Mariska met haar man Theo, de grote baas achter O'Neill en Brunotti

Wél is bekend dat Mariska een zeer eigen stijltje heeft, en dat ze haar huidige woning aan de Keizersgracht ook in die stijl heeft ingericht. Het stulpje staat sinds deze week op Funda (somme 2,5 miljoen). Waarmee we dus ineens een heel stylish inkijkje hebben in wat Máxima en haar BFF mooi vinden.

In de keuken: een oranje troon. Hebben ze die bij de Oranjes denk je x5?

Oranje boven(verdieping)

In de slaapkamer: boude kleuren, Afrikaanse maskers en heel veel privacy

De woonkamer: met felgekleurde muren, veel texturen én een palm... Máxima zou er dol op zijn.

Beeld: Funda/Brunopress/Hollandse Hoogte

Bron: Quote

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in