Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zó stylet Máxima haar Claesje steeds weer anders

Andere tas, funky schoenen, nieuwe look!  Máxima's rode pak van Claes Iversen is echt een hit in haar garderobe: cool, fashionable en niet voor muurbloempjes – alsof het voor HM ontworpen is. Afgelopen vrijdag droeg ze het met eroverheen haar gebloemde jas van Oscar de la Renta… …en voor een werk...

Zó stylet Máxima haar Claesje steeds weer anders

Andere tas, funky schoenen, nieuwe look! 

Máxima's rode pak van Claes Iversen is echt een hit in haar garderobe: cool, fashionable en niet voor muurbloempjes – alsof het voor HM ontworpen is.

Afgelopen vrijdag droeg ze het met eroverheen haar gebloemde jas van Oscar de la Renta…

…en voor een werkbezoek later op de dag met de jas uit. De tas is van Delvaux, met dank aan Modekoningin Máxima voor het label ID. 

In 2017 mocht de Claes, mét de bijpassende kwastjesblouse, mee naar een VN event in NY, met haar trusty Gianvito Rossi's eronder en een sassy lange ketting erop.

En met de blazer over de arm is het meteen een wat meer informele look.

In 2018 dook het pak op in Utrecht, ditmaal met funky paarse schoenen en een ton-sur-ton Chanel-tasje.

En in 2019 verscheen HM in het pak op Schiphol voor een financieel forum. Toen met een rood tasje, amper sieraden en haar enge deels doorzichtige schoenen van alweer Gianvito Rossi.

Foto's (c) Brunopress, Getty Images, ANP, PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in