Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zo, nu eerst een Máxima

Koningin Máxima was vanmiddag bij de viering van driehonderd jaar brouwerij Bavaria. En zag er spetterend uit. Naar verluidt houdt onze koningin meer van een wijntje (een Argentijn natuurlijk), maar ook voor een biertje haalt ze haar neus niet op. Ze toog vandaag (donderdag) naar Lieshout om fees...

Zo, nu eerst een Máxima

Koningin Máxima was vanmiddag bij de viering van driehonderd jaar brouwerij Bavaria. En zag er spetterend uit.

Naar verluidt houdt onze koningin meer van een wijntje (een Argentijn natuurlijk), maar ook voor een biertje haalt ze haar neus niet op. Ze toog vandaag (donderdag) naar Lieshout om feest te vieren bij Bavaria. Een klus die de koning misschien wel dankbaar aan zich voorbij liet gaan.

De koningin schitterde in een prachtige, deels doorschijnende blauwe outfit, met chique mantel én hoed. Volledig op koninklijk, kortom.

Bavaria is onderdeel van het familiebedrijf Swinkels, dat momenteel al door de zevende generatie wordt geleid. Tijdens haar bezoek hoorde Máxima onder andere over van de familie zelf over de familiegeschiedenis van de brouwerij, maar ook over de toekomst.

Natuurlijk kreeg de koningin ook een rondleiding, en werd er een vat bier aangeslagen. Of ze een gift bag mee kreeg voor Willem-Alexander, is niet bekend.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in