Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zó lief: moeder-dochter-pret bij de Oranjes

Voor een uitgebreid verslag over Koningsdag / Woningsdag / Coroningsdag 2020 zit je natuurlijk goed op Nouveau, maar deze foto's zijn te leuk om niet even een apart postje aan te wijden.   Ze zijn genomen tijdens de videogesprekken waarmee de Oranjes toch nog even, zij het digitaal, het land ingi...

Zó lief: moeder-dochter-pret bij de Oranjes

Voor een uitgebreid verslag over Koningsdag / Woningsdag / Coroningsdag 2020 zit je natuurlijk goed op Nouveau, maar deze foto's zijn te leuk om niet even een apart postje aan te wijden.  

Ze zijn genomen tijdens de videogesprekken waarmee de Oranjes toch nog even, zij het digitaal, het land ingingen...

...en ze zeggen veel over de leuke onderlinge relatie van koningin Máxima en haar dochters... 

...en ook over onze vrolijke koningin...

... en de leuke A'tjes. 

Amalia zal hopelijk nog jaren een eigen leven kunnen hebben, maar iets zegt ons dat ze later een formidabele koningin wordt. 

Waar prinses Ariane was is niet bekend, misschien dat die net even in haar #awkward fase zit en dit onderdeel liever oversloeg?

Hoe dan ook: laten we ons nog even vergapen aan de prachtige kast op Máxima's werkkamer én de gezinsverpakking Smint: de Oranjes blijven graag minty-fresh!

Foto's (c) Brunopress 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in