Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: sneeuwpret in Lech

Vakantiepret voor een heleboel Oranjes: de jaarlijkse fotosessie in Lech was er weer in voor in de fotoboeken. De voorjaarsvakantie kan beginnen voor Willem-Alexander en Máxima, die zich vanochtend in het Oostenrijkse Lech meldden voor de jaarlijkse fotosessie met hun meiden én nog veel meer fami...

Zien: sneeuwpret in Lech

Vakantiepret voor een heleboel Oranjes: de jaarlijkse fotosessie in Lech was er weer in voor in de fotoboeken.

De voorjaarsvakantie kan beginnen voor Willem-Alexander en Máxima, die zich vanochtend in het Oostenrijkse Lech meldden voor de jaarlijkse fotosessie met hun meiden én nog veel meer familieleden.

Onze schitterende prinsessen poseerden gewillig

Love is in the air

Vorig jaar was het maar liefst -20 in Lech en werd het een korte fotosessie, maar vandaag (maandag) is het een zonnige tien graden in de Oostenrijkse wintersportplaats, dus namen de Oranjes lekker de tijd voor de verzamelde fotografen.

De koning had de grootste lol met neefje Claus-Casimir

En poseert trots naast zijn oudste dochter

Naast het koningspaar en hun drie meiden deden dit jaar ook prinses Beatrix, prins Constantijn, prinses Laurentien en hun kinderen Eloise, Claus-Casimir en Leonore mee aan de fotoshoot op de piste.

Máxima en Amalia op de latten

Deze week vermaken de Oranjes zich in hun favoriete wintersportplaats, waar ze al sinds jaar en dag komen. Een prachtige traditie.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in